Zinzino xTend a cég egyik étrend kiegészítő terméke.

Miért is célszerű étrend kiegészítőket szednünk?

Azért szedjük, hogy biztosan bejuttassuk azokat a nélkülözhetetlen tápanyagokat a szervezetünkbe, amely az egészségünkhöz, vagy annak feljavításához szükségesek. A mai világ étrendje, melyet meg tudsz vásárolni, ezekből a nélkülözhetetlen anyagokból messze nem elég mennyiséget tartalmaz. Az étrend kiegészítők megosztják az embereket. Sok szakember és diabetikus – főleg az idősebbek – azt állítja, hogy nincs szükség rá, mert ha az étrend kiegyensúlyozott akkor tulajdonképpen mindenhez hozzájutunk.

Ez a gondolatsor igaz, de ha ez így lenne, akkor napjainkban nem lenne ennyi beteg ember. Igaz vannak területek a világon, ahol egészségesebbek az emberek. Ők olyan természeti környezetbe élnek – hegyvidék, rengeteg mozgás, saját termelésű élelmiszerek – mely számukra ezt lehetővé teszi.

 Tudjuk jól, hogy sokan vagyunk, az élelmiszer ipar nincs a helyzet magaslatán és az átlagosan kapható élelmiszerek sem felelnek meg mindenkor a megfelelő étrendnek.

Hogyan is volt ez 150-200 éve ?

Az emberek többet ettek, mint mi napjainkban. Amit megettek az sokkal tartalmasabb volt, hisz a java saját termelésből származott.

Naponta jóval több terhelést is viseltek el, mint mi napjainkban. Összességében az akkori emberek egészségesebbek voltak. Városokban is sokkal kevesebben éltek. Aztán jöttek a technikai forradalmak, és az emberek sokasodása is erősen megindult. Sokkal több lett a városi lakosság és a városokban kevesebb fizikai terhelés jutott az emberekre. A technológiák könnyítették az emberek életét, (liftek, autók, stb.) nem merült fel olyan nagy fizikai igény. Bizony elkényelmesedtünk, elpocakosodtunk, megjelent a túlsúly problémája.

Mivel kevésbé vagyunk aktívak, jóval kevesebbet eszünk és ráadásul az értékes tápanyag is kevesebb a mai élelmiszerekben. Abban a mai szakemberek egyetértenek, hogy a korai halálozás egyik leggyakoribb oka ez a jelenség lett. Nos tulajdonképpen ez az igazi oka annak, amiért megalkotta a cég a Zinzino xTend -et.

Mit tud a Zinzino xTend ?

Zinzino xTend 145

Zinzino xTend több energiát biztosít, a csont és ízületi működést erősen javítja, az immunrendszer nagymértékben erősíti és a többiről az EFSA (Európai Élelmiszer Biztonsági Tanács) 145 állítást hagyott jóvá, melyet én nem fogom most felsorolni, a mellékelt videóban benne van. A sejtekre, szövetekre, illetve szervekre vonatkozóan sok hasonló állítást az USA -ban is jóváhagytak.

A Zinzino xTend ásványi anyagú étrend kiegészítő, mely sok kiegészítést tartalma mely a videóban szintén fel van sorolva, nekem még a neveik felsorolásával is gondjaim lennének.

A Zinzino xTend felépítése olyan mint egy ház felépítése. Az alapokat a legfontosabb vitaminokból és ásványi anyagokból képezik, és erre jön a szilárd földszint, mely nyolcféle E-vitamin változatot tartalmaz, és még a továbbiakban Béta-carotin, Alfa-carotin, Lutein, Zeaxatin és Likopin -t tartalmaz.

Zinzino xTend ház

Az első emeleten találhatók a Q10 koenzimek és számos Polifenol származék. A második emeleten vannak a 1,3/1,6 – Béta-glükánok, Brokkilikivonat/Cianogének, D-vitamin, Szelén és Cink.

A mai tudományos ismeretek szerint, az xTend -ben található összetevők, illetve a készítmény elkészítési technológiája szerint, ma a legjobban fellelhető módszer az egészséges immunrendszer fenntartására. Ezzel a készítménnyel elérhető a magasabb egészségszint, mely eddig csak a hegyvidéken élő, saját ellátást biztosító embereknek sikerült.

Zinzono xTend és a Zinzino Balance Olaj együtt

Zinzino xTend és Balance olaj

Amennyiben az Zinzino xTend és a Balance olaj együttesen kerül felhasználásra, úgy egy nagyon ütős kombinációt tartalmaznak, hiszen az olaj biztosítja a sejtek állapotának javulását

ezáltal jobb lesz a sejtek és ezáltal az emberi test méregtelenítése, a magas tápértékű anyagok felszívódása.

Ez által erősödik az immunrendszer, így a szervezet könnyebben győzi le az éppen aktuális betolakodókat. Itt maga a „csoda” az emberi szervezet, mely ha megkapja a szükséges mennyiségű és minőségű táplálékot, képes az „ön” gyógyításra.

Így a szervezetben meglesz a kellő energia, a magas szintű immunrendszer és az ízületek kellő védelme. Mivel tudjuk az eddigi száraz vércsepp tesztek eredményeiből, hogy az emberek 95%-nak magasabb az Omega 6 és az Omega 3 zsírsavak aránya az 3:1 -től, így a sejtjeik nincsenek rendben, ezáltal az immunrendszerük sincsen rendben, tehát a testük folyamatosan „gyulladásban” van, ez pedig a különböző betegségek melegágya.

Persze az emberek 95%-a nem is igen tud erről, ezért az egyik legfontosabb feladat, hogy ők ezekről tudomást szerezzenek. Tudom, hogy sokan magasnak fogják tartani a kiskereskedelmi árat. Mindenesetre nem szabad elfeledkezni arról, hogy a Zinzino termékei prémium termékek. A prémium termékek alapból sem olcsók. Viszont itt és most, kicsit más a helyzet. No de ez is csak azért van, mert nem rendelkeznek teljes információval az emberek a Zinzino lehetőségekről. Alapban véve, aki csatlakozik a mozgalmukhoz már jelentős kedvezményben részesül, mely több mint 40% -lék.

A Zinzino által nyújtott lehetőség

Kétféle módon lehet a rendszerhez csatlakozni, pontosabban három -féle módon. Vevőként, partner ként és akár mindkettő ként. Ha vevőként csatlakozol a rendszerhez, – ez a többség – ekkor ugyan jövedelmed nem lesz, de el tudod érni, hogy az általad fogyasztott termékért csak a szállítási költséget fizesd ki. Ezt az állapotot, akár életed végéig fenn tudod tartani és ezzel kipipáltad azokat a gondokat, mely az ételek minőségével kapcsolatosak. Mind ehhez azt kell biztosítanod, hogy az általad fogyasztott termék értékének négyszeresét kell tovább ajánlanod. Ez nem négy személyt jelent, ha nem négy termék típust.

Ha üzleti partnerként veszel részt az információk és ez által a termék terjesztésében, az én véleményem szerint, rendesen megfizetik. Természetesen mindezt le kell személyi jövedelem adóznod, de ha valóban teszel is érte, tehát dolgozol, akkor egy minimálbér szintű fizetést napi 2-3 óra munkával el tudsz érni.

A harmadik verzió azt jelenti, hogy ha partner vagy, akkor tulajdonképpen saját magadtól is rendelheted a terméket, saját magadnak tudod elérni, hogy költségmentesíted a termékeket és bizony ezzel is tisztességes jövedelemre tudsz szert tenni.

Mit is kell tenni ezért, hogyan segít az SSG

És ha már a jövedelemről írok, szeretnék a munkáról is írni pár sort. Én is utálom, ha engem győzködnek valamiről és az emberek nagyon nagy százaléka így van ezzel. Ezért az SSG vezetése kidolgozott egy rendszert, amely interneten biztosít minden tagjának lehetőséget, hogy ne kelljen az ismerősöket és a család tagjait lefárasztanod ahhoz, hogy Te megpróbálj haladni. Ezt mindenki megkaphatja, aki tetteivel bizonyítja, hogy valóban részt akar venni az információk terjesztésében. 

Ne feledd, prémium termékről van szó, ami azt jelenti, hogy társadalmunk középrétege tudja ezt megfizetni, viszont aki erre képes az többszörösen jobb eredményt fog kapni, mint a gyógyszertári, vagy más cégek olcsóbb termékei tudnak biztosítani. Ráadásul itt nem csak mondják, hogy így van, ha nem egy független laboratórium által biztosított vérteszt eredménnyel a termék hatásosságát is követni tudod.

Vállald fel te is az információ terjesztését, így terjeszt a mozgalmat, és segíts Te is sok embertársadnak, hogy megtalálja a megoldást, számtalan egészségügyi gondjának a megszüntetésére.

Ha vásárolni szeretnél, vagy segíteni a terjesztésben,legjobb ha mind a két gombon beiratkozol.

A termék érdekel

Vannak kérdéseid? Tedd fel!