Szeretnél végre egy jót aludni az éjszaka?

A Zinzino Viva terméke mindenképpen a pihenést és a jó alvást szolgálja.

Különösen akkor hatékony, ha együtt használjuk a Balance olajjal

A mellékelt videón a Zinzino Viva tulajdonságait mondják el.

A videó szövege.

Végre egy jót aludni éjszaka? Ugye nem is hangzik rosszul.

Sok ember feszült és fáradt. Ez egy olyan ördögi kör lehet, ami ellopja tőlünk a boldogságot és az energiát. Ki ölve a színt az életünkből. Pedig a megoldás arra, hogy feltöltődjünk és jobban érezzük magunkat csak egy karnyújtásnyira lehet. Ez a Zinzino Viva.

A Viva -ban megtalálható az Affron, ami egy szabadalmaztatott sáfrány kivonat. Továbbá ötféle B -vitamin, jód és egy pici C-vitamin, amelyek mind egyike kulcs fontosságú a jó közérzethez. 

Az Európai Élelmiszer biztonsági Hatóság szerint mind ezek támogatják a központi idegrendszer megfelelő működését.

Víva elemei
Viva hatás

A normál pszichés és kognitív funkciókat, illetve a szellemi teljesítő képességet. Ezzel párhuzamosan pedig csökkentik a fáradság és a kimerültség érzését.

Miután a stresszt a rossz hangulatot a fáradságot hátunk mögött hagytuk a legtöbben jobban alszunk. Kipihenjük magunkat és több energiánk van. Őseink már a XI. század óta tudják, hogy a sáfrány igen kedvező hatású a hangulati rendellenességek esetében.

Mára három klinikai vizsgálat is bizonyítja, hogy az Affron hatékonyan javítja a hangulatot Csökkenti a szorongást és enyhíti a stresszt.

A növényeket Spanyol országban termesztik. Norvégiában dolgozzák fel, magát a terméket pedig világszerte, boldog emberek fogyasszák.

Safrány

Sáfrány

A Viva használatával nem csoda, ha Ön is jobban fog aludni. Végre Ön is ellazulhat és érezheti a belső békét. Ha feszült, szorong vagy fáradt, próbálja ki a Viva -t. Ez a természet ihlette megoldás lehet, hogy az Ön életét is meg fogja változtatni.                                                                        Eddig volt a videó szövege.

Aludjon el, lazuljon el és legyen boldog.

Én az üzleti nagy csomagot vásároltam meg a Zinzino -tól. Engem az vezérelt, ha már tovább ajánlok valamit, akkor próbáljam is ki, hogy legyen saját tapasztalatom. A Zinzino Viva -val ezt nem sikerült elérnem. A feleségem, nagyon rossz alvó. Ha telihold van, nem tudd elaludni. Olyan mint a préri farkas csak éppen nem ugatja a holdat.

Így neki jutott az a szerepkör, hogy kipróbálja a készítményt, Az elmúlt napokban telihold volt. Mondtam neki, hogy itt az alkalom a bizonyításra. Már a helyzet is kedvező volt, mert jó ideje szedi az Balance olajat, és ez jól előkészíthette a sejtjeit. Igen ám, de a Viva nem hatott. Pontosabban, itt is a csodát vártuk. Azt gondolta, bevesz két szemet és hatni fog. Hatott is. Csak nem akkor, ha nem pár nap múlva. Érdekes módon, Ő ekkor sem aludta végig az éjszakát.

Mindenesetre, a termék jóval nyugodtabbá tette őt. Én azt gondolom, hogy ha ezt a terméket valaki az olaj mellé, rendszeresen szedi, egy időszak után nagyon fogja érezni a hatását. Nyugodt és remélhetően szép álmai lesznek.

Viva KIT

Zinzino Viva Ára

Itt is tudni kell, hogy ez a termék egy prémium termék és az ára is abba a kategóriába tartozik. Hogy megéri e azt a pénzt, amit kérnek érte az nézőpont kérdése. Akinek nincs semmi baja az kiválóan tud aludni. Reggel kipihenten ébred, tele energiával, az biztosan soknak fogja tartani az árat. Viszont az aki hónapok óta gyógyszerekkel tudd csak aludni, azt gondolom Ő nem fogja.

Mint látható egy havi kit ára 87 Euró. Ezt most a Svéd Egészségprogram keretén belül, elvihető 57 Euró ért. Ez havi 19 Euró. Ami megszorozva 335. Ft tal az egyenlő 6 365.- Ft költséggel.

Mivel nagy valószínűséggel eddig is költött gyógyszerre akinek szüksége volt rá. Annak az árát ha levonjuk ebből a 6 365.- Ft ból, én nem drágállanám ezt a készítményt. Nem beszélve arról, hogy ez mégis csak egy tiszta természetes anyagból készül. Így nem terheli se a májat se pedig a hasnyálmirigyet. Ezt a szívességet a gyógyszerek nem teszik meg nekünk.

Vannak kérdéseid? Tedd fel!