Zinzino vérteszt

Zinzino vérteszt -re, illetve magára a vértesztre azért van szükség, hogy meg tudjunk győződni, a termék hatékonyságával. Ezzel a tesztel megállapítják (sok más értékkel együtt) az Omega 3 és az Omega 6 arányát a sejtjeidben. Mint tudjuk az élet legfontosabb eleme a sejt és annak az egyik feltétele a zsírsavak helyes aránya.

Az érték akkor jó a sejtnek ha ez 1:1 arányban van, de a tudomány mai állása szerint az 1:3 arány teljesen elfogadható. Azért jó ha tudod, hogy a mai embereknél ez az arány 1:15 és felfele emelkedik ki milyen rosszul étkezik, kit milyen külső hatás ért eddig életében. A nemzetközi gyulladás mentesítő mozgalom célja, ennek az arányszámnak a helyes beállítása. Ehhez nem elég Omega 3 tablettát szedni, kell hozzá valami más is. De nézzük a feladatot.

A vércsepp begyűjtése

Mivel sokan ájuldoznak a vér látványától is, ezért sok embernek le kell küzdenie a belső ellenállását ehhez a tevékenységhez. Ha tényleg nem bírod a vér látványát kérj segítséget. A vérvétel alatt próbálj precíz lenni, tiszta környezetet teremteni magadkörűl.

Az első, hogy bő meleg vízzel, és szappannal mossál kezet. Majd bontsd ki a dobozt és tartalmát tedd sorban magad elé. Először ismerkedj meg a doboz tartalmával. Van benne egy kis fémtasak, ebben küldöd vissza a mintát. Van egy minta kártya tartó, melynek a másik oldalán van a vérminta azonosítója. Így a független labor, nem tudja, kinek a vérét dolgozza fel.

Van benne hermetikusan elcsomagolva 2 db új szúró eszköz, új tisztító kendő és egy tamponka a művelet befejezésekor a vérzés elállítását segíti. Ezt bonts ki, legjobb ha a szélét levágod egy ollóval.

Zinzino vérteszt folyamata

A szeszes kendővel megtörlöd az ujjadat. Majd a megszúrót neki támasztod az ujjadnak. Eddig még nem érzel semmit. Majd egy gyors mozdulattal megnyomod és egy szúrást fogsz érezni. Ekkor ha egy kicsit összeszorítod (ne nagyon) az ujjad megjelenik rajta a vércsepp. 

Ezt a cseppet lehetőleg csöpögtetve a mintavételi lap ki jelölt helyére kell cseppenteni, legalább annyi mennyiséget, hogy a kijelölt kőr teljesen be legyen töltve.

Még annyi dolgod van ezzel, hogy ezt meg kell ismételned a másik kör erejéig. Nekem nem akart jönni a vér, végképpen. Ahhoz a trükkhöz kellett folyamodnom, hogy karkörzéssel, a centrifuga hatással csaltam ki belőle vért. Nagyon nem szabad szorítani az újat mert sok lesz benne a sejtközi folyadék. Egyébként ez nem egy bonyolult folyamat. Ezután 10-15 percet hagyd száradni a vért.

Majd tedd a tokjába, majd tokostul tedd a fémtasakba. A tasakban van egy kendőféle, azt hagyd benne. Ügyelj a pontos lezárásra, nyomd megfelelően össze a patentot. Ezután tedd be a megcímzett borítékba és add fel postán, a borítékon lévő címre. Természetesen lásd el megfelelő mennyiségű bélyeggel.

Mi a tenni való még?

A megadott webcímen regisztráld be magad, illetve a küldést, az elején levágott, kartondarabon lévő azonosító számmal. Ezután már csak várnod kell és 20 munkanap után a weboldalon meg fogod találni a vérteszted eredményét. Ezt kinyomtathatod, letöltheted. Sok sikert a végrehajtáshoz.

A termék érdekel

Vannak kérdéseid? Tedd fel!