Zinzino vélemények

Zinzino vélemények -et már korábban is tettem közzé. Ezek a vélemények vagy személyesen engem értek el (nekem küldték vagy mesélték), illetve a Facebook -on lehet olvasni különböző csoportokban.

Szeretném leszögezni, hogy a személyességi jogok miatt, személytelenítettem őket, viszont azt gondolom ezek így is elég „hitelesek”. Nem vitatkozni akarok csak tájékoztatni.

Nagy örömömre szolgál, hogy negatív vélemény alig van, és ami van, a mögött úgy tűnik, a konkurencia áll. Egy biztos, ennyi ember nem téved, és ha nem lenne jó, már sokkal jobban harsogna a közösségi média.

Egy Kati nevű hölgy írta ezt a posztot, ízületi gondjai vannak…

Én 2 hónapja szedem az olajat, a Protect -et és a ZinoBiotic-et.

Előtte Ormos Intézet, ahol 70.000,-Ft-ot fizettem egy injekcióért, 19.000,-Ft a vizsgálat és semmi javulás!

Mindent próbáltam és nem javultam.

Ízületi gyulladás, porc kopás, minden lépés fájdalmas volt és a leülés, felállás meg már szinte elviselhetetlen volt!

Nos, 2 hónap után tudok menni, már minden este kb. 1 órát gyalogolok és nincs fájdalmam! Ezen kívül még egy agydaganatos kutyának is adtam a Protec -et, és az olajat, mert egész nap forgott. 5 nap után egyre kevesebbet forgott és ma már szinte alig forog!

Én örülök, hogy rátaláltam!

Szeretnem megosztani veletek a tapasztalataimat.


2 hónapja fogyasztom a Balance Olajat.
Sav problémáim vannak, amire minden nap szedtem gyógyszert.

Most már csak heti 1 szemet.


Sűrűn voltak szörnyű migrénes fejfájásaim, 2 fajta gyógyszert szedtem rá. Máig párszor fájt kicsit de elmúlt gyógyszer nélkül.


A férjemet alkalmanként epe görcsök kínozzák, semmi nem használt. Az utóbbi alkalommal adtam neki az olajból és 4 nap után teljesen elmúltak a panaszok.
Mindenkinek ajánlom.

Köszönöm Zinzino

Egy gyermek fejlődési gondjai…

Én is megírom történetünket. Kisfiam 2018.dec. 17-én született. A fejlődése már az első évben nagyon elmaradt, összesen 2 hónapot voltunk kórházban. Az első születésnapján már nem tudtunk fényképet készíteni, mert lógatta a fejét, nem nézett fel és soha nem mosolygott. Közben a vére már Németországban volt egy genetikai vizsgálaton, mert itthon nem tudták megállapítani, hogy mi lehet a baj.

Hitelességet bizonyít

Ekkor ajánlotta nekünk Ildikó Szakmáry a Balance olajat, minden információt megosztott velem, amiért azóta is kimondhatatlanul hálás vagyok! Tudjátok, ha az ember igazán kétségbe van esve, talán akkor a legnyitottabb bármire, ami reményt jelenthet. Közben voltunk kötelező oltáson és helyettesítették a doktor néninket.

A helyettesítő doktor úr nagyon jó fej volt, megvizsgálta Ákost, kikérdezett az előzményekről és ennyit kérdezett: Anyuka, ugye Ákos nagy mennyiségben kap Omega3-at?? Akkor már azt mondhattam, hogy igen! 2 hónap múlva vettem észre, hogy Ákos kezd a szemünkbe nézni és egyre többet mosolyog. Ez azóta is így van és mintha egyre jobb lenne a figyelme, mosolyog, kommunikál.

Fantasztikus eredmény! Nekünk ez mindennél többet jelent! Közben megjött az eredmény, egy extra ritka genetikai betegséggel nézünk szembe, az országban egyedül vagyunk ezzel a szindrómával.

Még egy gyors üzenet: ajánlom mindenkinek az olaj fogyasztását, és akik most azt mondják, hogy igen, de az én gyermekem egészséges, annak az anyukának azt üzenném, hogy ez fantasztikus, adjon hálát minden nap és nézze meg az oldalra feltöltött táplálkozással kapcsolatos videókat. Mert a mai világban az nyer, aki alkalmazkodik! Minden jót nektek és boldogságot, jó egészséget kívánok mindenkinek!

Azt gondolom, hogy ezek a Zinzino vélemények is a termék hatásosságát bizonyítják. Ne kételkedj, vágj bele a Skandináv Egészség Programba.

A Termékektől itt olvashatsz.