Zinzino  Vélemények Terméktapasztalatok

Zinzino Vélemények Terméktapasztalatok már léteznek a neten elég szép számmal. Viszont az az igazság, hogy ebből sosem elég, mert az emberek szeretik tudni az igazságot. Azt örömmel tapasztalom, hogy negatív vélemény nem sok hangzik el, és azok írói inkább a kötekedő emberek csoportjába tartoznak. A valós ismereteik nem helyesek. Én írtam már erről egy blogot, de úgy gondolom, hogy a továbbiakban, a számomra érdekesebb véleményeket rögzíteni fogom. Most az első ilyen vélemény, spontán született abba a csoportban, ahova én is tartozom. Jó dolog egy ilyen beszélgetéssel kezdeni a napot, hisz az nagyon fontos, hogy az emberek elégedettek és jókedvűek legyenek. Ez az alapja egy pozitív irányba való haladásnak.

Egy reggeli baráti beszélgetés részlete

Baráti beszélgetés

1 barát (sport imádó)

Sziasztok,tegnap voltam vérvételen….sportorvos….

1 éve voltam… 5 kereszt helyett csak 2 van..ez is a sok fehérje bevitel miatt (gyúrás) ez volt tavaly is…így a húgysav is picit magasabb …..az a 2.kereszt.… Nos a magasabb koleszterinem eltűnt ….teljesen jó értéken vagyok, még úgy is hogy +10 kg felszaladt az 1 év alatt, persze egy része izom. Teljesen megvagyok elégedve.

2 barát (vezér egyéniség)

csao, wooooooooooow Ez de jó hír… ebben benne van az olaj hatása is

de tavaly koleszterin problémáid voltak?

3 barát ( sok EÜ gondja volt már eddig)

Fuu ezek jó hírek

1 Tavaly magas volt a koleszterinem, igen … határérték felett…. most normál…. 5,2 mmol a felső határérték, nekem 5,7 volt … Most 4,4

3 Muttimnak is így levitte. Tudd a cucc.

2 Apunál is sokat javított, de ezen nem kell meglepődnünk hiszen nem véletlen, hogy van az a sok száz pozitív vélemény. Azok nem fizetett emberek.

3 Az biztos.

2 Vagyis tájékoztassunk. A krónikus gyulladásokról, annak következményeiről és a megoldásról. Igazából ennyi a feladat. Szerencsére van bőven a neten infó erre.

Én azt gondolom, ezek őszinte szavak, ez nem külsősöknek szól, ez a való igazság.

Zinzino Vélemények Tapasztalatok második története egy hosszabb időszakot ölel fel.

Ezt csak úgy olvastam valamelyik oldalon a neten.

Nálam korán kiderült, hogy magas a vérnyomásom. 18 évesen volt 170-180 / 120-130 között. Mindig a körzeti orvoshoz kellett járnom, mert vissza rendelt ellenőrzésre. Már nagyon untam, hogy sokat kellett várnom, hogy sorra kerüljek. Az orvos azt gondolta, hogy az izgulás miatt van, mert mindig pánikoltam mikor orvost láttam. Gondolom ezért nem írt fel gyógyszert. Persze én fiatalon meguntam és nem mentem többet. Közben teltek, múltak az évek és nekem nem volt semmi komoly gondom.

Aztán egyszer vettünk egy vérnyomás mérőt és nekem is megmértük. Ráadásul először nekem. A család azt gondolta, hogy rossz a vérnyomásmérő. Viszont a család többi tagjánál mást mutatott mint az enyém volt. Persze az idő múlásával már én is komolyodtam és olvastam is egy két dolgot ez ügyben, na meg mindenki rosszul volt körülöttem a mért értéktől, csak én nem.

Újra elmentem a körzeti orvosomhoz. Ez kb. egy éve volt. Kaptam gyógyszert rá, mely lehúzta az értékeket 140-150 / 95-105 -ra egy hónap alatt. De engem ez folyamatosan idegesített. Nem akartam, hogy fiatalon valami komoly gondom legyen és a tudatom alatt, idegsített a dolog. Aztán az is bosszantott, hogy az orvos meg se próbálta keresni az okokat.

Ezután rátaláltam a Zinzino -ra

Aztán négy hónappal ezelőtt ráakadtam szörfölés közben a Zinzino termékre. Egy értelmes weboldal volt. Tetszett, hogy méréssel kezdődik a a program, és az is, hogy 8 hónap alatt javulást ígér.

Belecsaptam a közepébe és a leírtak szerint jártam el. Mit tagadjam, az én értékem is 1:42 volt. Nem voltam boldog tőle.

Mivel naponta mérem a vérnyomásom, azt vettem észre, hogy folyamatosan csökken, igaz nem egyenlő mértékben, és ingadozott is, de csökkent. El telt 3 hónap és beállt a vérnyomásom 110-130 / 80-90 közé. Elhagytam közben a gyógyszert, de az érték ma is e körül van folyamatosan. Csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy a sejtek állapota nagyon fontos. Igaz ma sem tudom, mitől volt az elmúlt években magas a vérnyomásom, de az biztos, hogy a gyógyszer csak tüneti kezelés és ne törődjön bele senki, ha magas a vérnyomása, tegyen érte, hogy természetes úton vissza álljon a normál értékre. Én ehhez csak ajánlani tudom a Zinzino termékét.

Nem ok, hogy nincs rá pénzem, hisz a gyógyszer is pénzbe kerül, és annak mellékhatásai csak újabb gyógyszerek fogyasztását vonja maga után.

Ezt a történetet egy hölgy írta le

A következő vélemény nem a Zinzino -ról szól, ha nem a halolajokról.

Viszont érdemes elolvasni, jó gondolatok vannak benne.

Tíz éve halolaj koncentrátumokat fogyaszt a teljes család. A kisfiú ADHD-s, így kezdtek el foglalkozni az omega-3-al. A családban sok pozitív változás történt azóta, melyet a kezelő orvos nem nagyon értett meg, hogy mitől van. Gyógyszereket tettek le, látás javulás történt főleg az idősebb szülőkre volt jó hatással.

Halolaj vélemény

A jó minőségű készítményekkel valóban meglepő eredményeket lehet elérni hosszú távon az omega-3-al. Egy-két dobozzal felesleges elfogyasztani, az csak pénzkidobás. Kevesen tudják, hogy ezek ugyan olyan élelmiszerek mint amit nap mint nap vásárolunk. Ezeket is állandóan fogyasztani kell.

A ma kapható silány étkezési elemekből nem lehet kihozni egy egészséges táplálkozást, pedig a sejtjeinknek meg kell adni a lehetőséget, hogy az alapvető tápanyagokhoz hozzájussanak.

Magyarországon jó szokás szerint, minden forgalmazó a saját „lovát”, az az a saját termékét dicséri, de olyan nincs, hogy valami mindenre jó. Hiába dicsérnek valamit reklám ízűen halálra, ha nem tartalmazza az összetételét egy leírás vagy nem derül ki, hogy milyen halból származik, vagy ki a tényleges gyártó, jobb ha távol tartod magad a terméktől.

Összefoglalva a Zinzono vélemények terméktapasztalatok sorozat jelen blogban leírt gondolatokat

A Zinzino sem jó mindenre, de sok dolog megelőzhető vele. A sejtjeidnek nagyon nagy szüksége van rá. Ez nem gyógyszer. Ez ugyan olyan étel mint amit mindennap vásárolsz, még akkor is, ha táplálék kiegészítőnek nevezik. Tudnod kell, hogy egy prémium termék, mely összetevői alapján sokszor hatásosabb, mint az egyéb hasonló jellegű készítmények és mindez mérhető, egy független laboratóriumban lebonyolított vérteszt alapján.

Több információt szeretnék

Vannak kérdéseid? Tedd fel!