Zinzino Terméktapasztalatok Vélemények

Zinzino terméktapasztalatok vélemények bizony nem nagyon sokat lehet találni a Neten. Pedig szinte minden terméknek melyet KÉR (Közvetlen Értékesítési Rendszer) módon értékesítenek, mindig nagy ellenző tábora van. Ezeket a valamilyen módon csalódott, vagy a konkurencia táborához tartozó emberek véleménye élteti. Igaz a Zinzino -nak olyan sok konkurense nincsen, mert amit tudd, az szinte egyedül álló.

Én személy szerint addig semmit sem tudok teljes szívből ajánlani, míg személyesen meg nem győződtem annak hatékonyságáról, valós tartalmáról. Ezért azokat a dolgokat amikkel foglalkozok személyesen szoktam tesztelni. Eddig azért nem jelentkeztem ezzel, mert nem hiszek a csodákban, ma beveszek valamit és holnap minden rendben van. Ilyen nincs. Még azokat is kétkedve fogadom amik 2-3 nap alatt hatnak. Azokban a véleményekben van egy kis elfogultság.

Most tulajdonképpen egy hat hetes tapasztalatot írok le, a jegyzeteim alapján, annak ellenére, hogy harmadik hónapja fogyasztom a Zinzino Balance olajat. Fogok még írni róla, mert az első sikereken felbuzdulva egy tesztre szántam rá magam, és azt is el fogom mondani nektek, képes bizonyítékokkal. Az egy másik blog tartalma lesz.

Mai napra (2020.05.18.)

elég sok terméktapasztalat összegyűlt összegyűlt ezen a weboldalon. Arra gondoltam, ide rakok egy összesítőt, hogy könnyebben eltudjatok igazodni a tapasztalatok között. Megéri elolvasni őket, tanulságos esetek. Mivel ezek a közösségi média különböző csoportjaiból vannak összegyűjtve, és nincsen meg egyesével mindenkitől a közlési engedély, ezért nem tudni ki nyilatkozta. Viszont a közösségi média oldalin fellelhetők ezek a nyilatkozatok névvel és fényképpel.

Itt a videóban van a véleményem   ===>

 Szóban is leírom, mert tudjátok az írás megmarad ….

Mikor elkezdtem szedni az olajat bizony az első két hétben nem éreztem semmit. Körülöttem mindenki írogatta, hogy miket érez (öten kezdtük el egy időben az BalanceOil fogyasztását). Kinek ebben, kinek abban volt javulás. Mikor már egy hónapja szedtem az olajat és még nem éreztem semmit, megmondom őszintén, sok érdekes gondolat megfordult a fejemben, melyek nem voltak pozitívak. Aztán eltelt két hét és amit először észrevettem, hogy reggel nem recseg a nyakam forgatáskor. Pedig az illetékesek azt mondták, hogy ez meszesedés miatt van és ez bizony már csak ilyen marad.

Aztán azt is be kellett látnom, hogy a meglévő vizelet tartási gondom is sokat változott pozitív irányba. Továbbá a reggeli felkelés is gondtalanabb lett, olyan „olajozottabb” lettem, mire rendbe szedtem magam. A testszkennerrel mért értékeim jobbak lettek. A vérnyomásom 140/90 -ről 130/85 -re változott (67 éves vagyok), pulzusom és a légzésem is lentebb ment, és ez elég „hülyén” hangzik, de nyugodtabb lettem, nem hirtelenkedem, döntéseim is megfontoltabbak lettek.

Hogy miből gondolom, hogy ezt a Zinzino olajnak köszönhetem?

Egyszerű a válasz, mert semmilyen más terméket nem vettem ez idő alatt a szervezetembe csak ezt a terméket.

Összefoglalva: Szerintem minden embernek szüksége van rá, hogy a sejtjeit rendbe hozza, az országunkban az emberek 95%-nak nagyon magas az Omega 3 és az Omega 6 zsírsav aránya. Ezen változtatni kell azt gondolom, mindenkinek akik nyugodtabb idős éveket akarnak maguknak.

Amint a sejtek állapota rendbe jön, a saját immunrendszered fogja lerendezni a gondokkal küzdő test részedben a nem odavaló elemeket.

Ezután nézünk szét egy kicsit, hogy mások mit mondanak. Mint korábban jeleztem, más termékekhez képest nem sok negatív tapasztalat olvasható a neten. Én összeszedtem egy pár véleményt, de „lecsupaszítottam”, mert nincs engedélyem attól aki kitette a közösségi médiába, vagy más egyéb felületre. Nos akkor lássuk Zinzino terméktapasztalatok, vélemények sorát. Negatív véleményt azért nem raktam ki, mert aki feltette, nem vállalta a nevét azonosságát és én az ilyeneket hiteltelennek tartom.

Facebook -ról és más oldalakról levett Zinzino terméktapasztalatok, vélemények

Pár éve nőt egy rút bütyök a jobb lábamra. Volt, hogy éjszaka nem tudtam aludni úgy fájt. Orvosnál is voltam, azt mondta, szedjek fájdalom csillapítót. Ezt magamtól is sikerült kitalálni. Kb. 2 hónapja szedem az olajat… a hét végén vettem észre a banya bütyök eltűnt.

Bütyök eltünt
Lizi Kislányom

Szia! Nekem júliusban lesz 2 éves a Lizi kislányom, neki sajnos csak egy veséje van (nem így született), 23 hónapja kell antibiotikumot szednie, műtétre várunk még mindig, amikor találkoztam a Zinzino -val.

Lizinek hónapok óta húzódott egy beavatkozása, mert folyamatosan fertőzése, láza volt pozitív vizeleti tenyésztésekkel, étvágya nem nagyon volt. Elkezdtem adni neki a narancsos Balance olajat és kevesebb mint egy hónap alatt negatív vizeletet tudtunk produkálni. Sikerült a beavatkozás február óta nincsen láza vagy fertőzése, jó az étvágya, gyarapodott bölcsibe tud járni.

Jelenleg a citromos olajat kapja, napi egy Protectet és rostost is adok neki, illetve havi egyszer egy xTendet összetörve ételbe bekeverve. A nagy lányomnak ugyan így és betegek nem voltak, jól alszanak, jó a közérzetük.

Zinzino száraz vércsepp teszt eredménye egy fogyasztónál

Ma megérkezett a kontról tesztem eredménye. Négy hónap után 75.7 -ről sikerült levinni az arányomat 2.9 -re. Nagyon boldog vagyok az eredmény miatt, mert ez azt jelenti, sejt szinten végre rendbe tettem magam és meg szűntek a lappangó gyulladások a szervezetemben. Továbbra is folytatom az olaj használatát, hogy ez még sokáig így maradjon.

Zinzino vérteszt
Rákbeteg

A Zinzino olajról csak nagybetűvel tudok beszélni. Amit kaptam tőle, négy hónap szedése után az hihetetlen. Húsz éve fent álló arcidegzsábámat négy hónap után alig érzem. Ha így maradna, már azzal is elégedett volnék. De tudom, meg fog szűnni.

A bátyám áttételes rákbeteg. A Zinzino olaj szedése előtt a vérképe 8-9 érténél súlyos elváltozásokat mutatott. Két hónap szedése után, már csak 3-4 érték volt a rossz, de az is közel van a jó értékhez.

Egyik ismerősömnek kilenc rákos elváltozás volt a hátán, egy szivárgó az arcán amit műtétre írtak ki. Három hét olaj szedése után, elmaradt a műtét. Most szedi kilenc hónapja és eltűntek a rákos elváltozásai. Gyógyult. Elkötelezett Zinzino forgalmazó lett, bárkinek szívesen áll a rendelkezésére.

Sziasztok!

Lehet, nem tisztem ezt leírni, de észrevettem, sokan kérdezitek, különböző betegségek, gyógyszerek mellett, lehet e szedni a Zinzino BalanceOil -t. Az én meglátásom az, ez olyan kérdés, mint ha azt kérdeznétek, hogy szabad e paradicsomot, almát, narancsot vagy jelen esetben halat enni. Ez nem csodaszer és nem is gyógyszer. Táplálék kiegészítő. Vagyis élelmiszer.

Nem csodaszer

Évtizedes tapasztalatom, ha az orvost kérdezed, elszörnyülködik ha meghallja a vitamin szót. Én súlyos cukorbetegként bizton állíthatom, ha annak idején nem botlok bele Lenkei Dr. anyagaiba, ma borzasztó állapotban lennék és a Zinzino olaj ezt is felül múlta.

Miért? Mert megadta a testemnek azt a hiányzó táplálékot, ami nagyban hozzásegítette, hogy elkezdjen gyógyulni és segítse az optimalizálásban. Lehet, ha eddig megettem volna X mennyiségű halat, akkor közelebb lettem volna az eredményhez, de ezt az olaj megadta. Szóval lehet kérdezni azt, kinek miben segített.

De hogy betegen szabad e enni? Nem szabad! KÖTELEZŐ !!!

Ha ezzel az írásommal megsértek bármilyen szabályt… töröljétek.

A célom annyi volt, hogy rávilágítsak, a paprikát is megesszük és nincs semmilyen kérdés. Sok energiát kívánok mindenkinek!

Ha vásárolni szeretnél, vagy segíteni a terjesztésben,legjobb ha mind a két gombon beiratkozol.

A termék érdekel

Vannak kérdéseid? Tedd fel!