Zinzino termékek megvásárlása

Zinzino termékek megvásárlása nem az emberek többsége által megszokott módon történik. Mielőtt ezt egy kicsit jobban kifejteném szeretnék egy-két gondolatot papírra vetni. Mi magyarok számtalan dologban másként gondolkodunk, mint más nemzetek gyermekei. Ez jó is és rossz is, mint ahogyan az életben nincs csak fehér vagy csak fekete dolog.

A Zinzino egy Svéd cég, alapításának az éve 2005. Ez egy nagyon fontos szempont, hisz régen alakult. 2014 óta kint van a tőzsdén, tehát a működése a tőzsdei szabályok szerint, folyamatosan ellenőrzött, anyagilag stabil cég. Ez nagyon lényeges, mert nem olyan a cég, hogy máról holnapra eltűnik. Ami külön érdem a cégnél, hogy meg tudott újulni. A termékek gyártási technológiája terén is, illetve az értékesítés terén is.

Nem üzletben tudod a termékeket megvenni

A cég termékeit nem lehet úgy kapni, hogy bemegyünk egy boltba és megvásároljuk. A Zinzino cég termékeit Közösségi Értékesítési Rendszeren (KÉR) keresztül értékesíti. Ez korábban MLM névre hallgatott, bár a mai formája nem pont ugyan az. A lényeg, hogy ezzel a rendszerrel teremti meg saját vevői támogatását, saját piacát és nem más cégek értékesítési hálózatát támogatják.

Az értékesítés disztribútorok segítségével történik. (akár az új autó értékesítés) Minden vevőnek, egy disztribútorhoz kell tartoznia. (Pld. én is az vagyok) A disztribútor feladata a vevő teljes tájékoztatása, a vásárlási folyamaton való végigvitele. Minden vevő kap egy saját webáruházat, melyet vagy a disztribútor nyit a vevőnek, vagy ad hozzá egy bejelentkező linket.

Mit is vásárol a vevő tulajdonképpen ?

Ezután a vevő a saját webáruházában folyamatosan tud vásárolni. A Zinzino termékei magas minőséget képviselő exkluzív termékek, ennek megfelelő árral. Viszont a cég képviseli a Skandináv lojalitást, a Skandináv cégkultúrát, az emberek felé.

Kutatásaik során kidolgoztak egy Egészség Programot, (6-8 hónapig tart, súlytól függően) mely keretében, annak végrehajtásával, jelentős kedvezményekkel lehet a termékekhez hozzájutni. Ekkor válik a vevő törzsvásárlóvá. Az emberek leginkább a teljes programot megvásárolják, így most egy ilyen program árát szeretném bemutatni.

Ahhoz, hogy biztosak legyünk a dolgunkban, mérhetővé kell tenni az állapotunkat. Erre szolgál a vérteszt. Korábban itt írtam róla. Tehát én azt tanácsolom mindenkinek, ezt induláskor csináltassa meg. Mikor a 4. hónap végén a második tesztet megcsináltatja az ember, már láthatja a változást. Azért kell ennyi időnek eltelnie, mert a vörösvértestjeink ennyi idő alatt cserélődnek le. Ha hiszel a több mint 500 000 vizsgálatnak, és tudod, hogy nálad is hat, akkor nem feltétlen fontos a vérteszt. De tapasztalatból tudom, nagy lelki megnyugvást ad, ha látod a saját adataidat.

Termékek megvásárlása.

Zinzino termékek megvásárlása tehát egy webáruházon keresztül történik.

A vérteszttel ellátott csomag kiskereskedelmi ára: 372€

Tudom az árat nem sokallod, ha nem rengetelled. A csomag tartalma: 2 db vérteszt, 2 db 300ml -es olaj, 2 db 100ml olaj.

tesztes-csomag-ára_

Viszont amennyiben részt veszel a Skandináv Egészség Programban, úgy ezt a csomagot megkapod 149€ -ért.Az 60% kedvezmény, azért ez nem hangzik rosszul.

Továbbiakban láthatod a képen a program teljes költségét 6 hónapra vetítve. Az a súlyosabb embereknek 8 hónapig célszerű csinálni. Egy átlag ember 80kg. Az olajat testsúly kg* 0,15ml mennyiségben kell szedni.

Fontos tudnivaló még. Ha bármilyen okból 6 hónap alatt megszűnik a kezdeti megállapodás,a szerződés lezárásának költsége 50€. Ilyen esetben fel kell venni a kapcsolatot a Szupport -tal.

kiscsomag-ára_

Második képen látható a kisebb csomag költsége.

Összefoglalva: A Zinzino termékek megvásárlása nem hagyományos úton történik. Viszont nem is bonyolult. A termékek kiváló minőségűek, ennek megfelelő árért. Viszont az egészség programon keresztül jelentős kedvezménnyel tudsz hozzájutni.

Körülbelül napi 500.- Ft -ért, felépítheted szervezeted sejtrendszerét a lehető legegészségesebb módon.

Ez a blog 2020.07.12. -én íródott. Az információk ekkor érvényesek. A friss információkért keres meg, ha szükséged van rá.