Zinzino Skin Serum és az ára

Zinzino Skin Serum egy igen hathatós eszköz a bőr ápolásában. Azt gondoltam, hogy sokkal jobb, ha Prof. Dr. Paul Clayton a videóban elmondja, pontosan milyen is ez a termék.

A videó szövege.

A bőr öregedése nagyban hasonlít a tengerpart eróziójához. Az egyik napról a másikra nem lehet észrevenni, hogy mi történik, mert a folyamat nagyon lassú. Évtizedek alatt lassan elvékonyodik a bőr, gyengébb és kevésbé rugalmas lesz. Majd ráncok alakulnak ki rajta.

Prof. Dr. Paul Clayton

előadása

Abból a tényből, hogy a bőr egyes részei gyorsabban öregednek mint a többi részei. Illetve bizonyos emberek láthatóan gyorsabban öregszenek mint mások. Azt a következtetést vonhatjuk le, hogy az öregedési folyamat felgyorsítható, de akár le is lassítható.

Egészen a közelmúltig, nem igen értettük az öregedési folyamat mibenlétét. Így nem voltunk képesek az öregedés ellen hatékony kezeléseket megalkotni. Új felfedezések, amelyek rávilágítottak az Epidermis hámréteg és a Dermis irhát behálózó mikrórostok Extracelluláris mátrix szerepére. Illetve a bőr immunrendszer működésére, itt egy áttörést jelentő formulát alkotottunk meg, melynek a neve Zinzino Skin Serum.

Balance Olaj és xTend termékekkel kombinálva ez a csodálatos hatású szérum, mindössze 60 nap alatt 36%-kal növeli a bőr rugalmasságát.

Balance Olaj és xTend termékekkel kombinálva

Hogy sikerült ezt elérni ?

Extracelluláris mátrix

A dolog az Extracelluláris mátrix -nál kezdődik ami a bőrt és minden lágy szövetet átszövő, mikrórostok három dimenziós hálója. Ez meghatározza annak a mikroszerkezetét. 

Ettől függ a bőr szakító szilárdsága, rugalmassága, vastagsága, nedvesség megtartó képessége, illetve hamvassága.

A mátrix számos különböző fajta mikrorostból áll. Már Kollagén -ből is 28 fajta létezik a mátrixban. Ezek közül az egyik nagyon egyszerű változatot, régebben nagyon nagy előszeretettel alkalmazták szépségápolási termékekben. Igaz nem volt igazán hatékony. Van még ezen kívül legalább 20 különböző fajta Laminin. Négy különböző Glükózaminoglikán család. Illetve ott van az Elasztin, amitől rugalmas a bőr. A Fibronektin, egy olyan rost, ami úgy működik mint egyfajta biológiai ragasztó. Ami egymáshoz képest, helyes pozícióban rögzíti a sejteket a mátrixban. Mind ez nagyon bonyolult.

A lényeg az, hogy a mátrix igen dinamikusan változik. Folyamatosan lebomlik, illetve újra épül. A gond csak az, hogy a romboló erők általában nagyobbak mint a gyógyító erők. Így idővel a mátrix lassan elfogy. Egyre vékonyabb és kevésbé rugalmas lesz. Ezzel egyidejűleg a bőr, melynek a mátrix ad tartást szintén vékonyabb, és sérülékenyebbé rugalmatlanabbá válik, öregszik.

A főbb romboló erők közé tartozik a gyulladások és a Glikációk okozta stressz, illetve az oxidatív stressz. Például egy olyan napimádó bőre aki még dohányzik is és mellette a vércukor szintjére se figyel oda, sokkal gyorsabban öregszik. Mint egy olyan ember bőre aki nincs kitéve ezeknek a káros tényezőknek.

Mi a megoldás?

Ez volt a kiindulási pont. Tápanyag olyan csoportját kombináltuk egymással melyek mind a három területen fejtik ki pozitív hatásukat. Tehát a mátrix lebontásának minden típusát lassítják, de ez a projektünknek csak az első fele volt.

Ezután figyelmünket az egyenlet gyógyító, regeneráló oldalára irányítottuk. Megvizsgáltuk azokat a tényezőket amelyek fokozzák és felgyorsítják a gyógyulást. Valamint biztosítják a bőr különböző sejtjei számára mindazt amire szükségük van az optimális működéshez.

Zinzino Sken Serum 1

A Rézpeptidek -kel kezdtük, melyek serkentik a bőr Fibroplast sejtjeit. Arra ösztönözve azokat, hogy több mikrorostot termeljenek a mátrixban. Ezután, hozzáadtuk a szérumhoz az oldott állapotban lévő 1,3 – 1,6 Béta Glükánokat. Ezek aktiválják a bőr Langerhant sejtjeit. Ilyen módon javítják a bőr immunis működését, illetve még inkább serkentik a szövet regenerációját. Az által, hogy további információkat juttatnak el a Fibroplast sejtekhez. Majd a szérumhoz természetes hidratálókat adtunk. (Shea vaj, napraforgó, Ír-moszat)

Az eredmények gyorsak és az idő múlásával egyre látványosabbak. A Zinzino Sken Serum még hatékonyabban működik, ha Balance Oil és xTend szedésével párhuzamosan használjuk. A Balance Oil egészséges környezetet biztosít, amelyben a bőr szérum kifejtheti hatását. Az xTend pedig a további összes olyan összetevőt biztosítja a melyre a Fibroplast sejteknek szükségük van a mátrix megújításához.

Próbálja ki a szérumot, hogy életében először a saját szemével lássa, milyen is a bőre amikor a legegészségesebb és a legszebb.

Eddig az előadás szövege.

Számomra már nem kell bizonyítani, hogy a Zinzino termékek a világ élvonalába tartoznak. Természetesen ez az árukon is meglátszik, hisz prémium termékek.

Hogy miért prémium termék, és ez miben látszik meg ?

Mint korábban jeleztem én műszaki ember vagyok, így a példát is abból a világból veszem. Egymás mellett áll két azonos színű Opel Corsa egy szalonban. Az egyik 4 millióba kerűl, a másik 7 millióba.

Mi a kettő közt a különbség? A felszereltség, a benne lévő plusz anyagok, és a modernebb technológia használata. Ez pontosan így van itt is. Van sok bőrápoló termék a világon. Viszont a magas műszaki tartalmú termékek jobbak és ezt kell megfizetni.

Igaz, most az Egészség programban, ami 6-8 hónapig tart, eleve nem a megállapított kiskereskedelmi áron kapod a terméket. Na jó, erre lehet mondani, hogy felnyomták az árat, hogy legyen miből engedni. Na de itt az engedményes árból kapsz még egy erős kedvezményt, és az így fizetendő összeg már nem sokkal magasabb mint az Önköltségi ár. Persze nem kell a céget félteni, mert a jó és hathatós terméket mindenki jobban szereti és ilyen árak mellett sokkal több termék fogy. Így a sok kicsi sokra megy elve alapján, biztosan a cég is elégedett lehet majd a jövedelmével.

.Sken Serum ára
.Sken Serum ára 1

A Zinzino Skin Serum árai

Az Zinzino Skin Serum árait a mellékelt fényképen láthatod. Ezek az árak jelenleg érvényesek (2019.09.20). Ezt csak azért írom, mert nem tudom mikor olvasod a posztot és akkor, abban az időben lehet, hogy más lesz az ár. A termék műszaki tartalma az nem fog változni, legalábbis negatív irányban nem.

Ügyfélként, ha folyamatosan tovább ajánlod négy személynek, az általad is használt terméket. Akkor a tied akár életed végéig ingyenes lehet. Csak a szállítási költséget kell kifizetned ami hét Euró. Azért én azt gondolom, hogy ez nem túl rossz ajánlat. Igen, itt az elején pénzt teszel bele. Na de ha kimozdulsz a komfort zónádból. Beszélsz róla az embereknek. Különösen olyanoknak, akik egyébként is küzdenek valamilyen bőr problémával. Esetleg kezdődő gyulladásos gonddal is, azok hálásak lesznek neked. Mert pozitív dolgokat fognak tapasztalni.

Én azt gondolom, ha nem is dédelgetsz nagy álmokat, kicsiben is érdemes elkezdeni és használni a terméket. Majd tovább ajánlani, mert jót tenni a másik emberrel az mindig ad egy különös és megnyugtató érzést. Ha Te folyamatosan adsz, észre fogod venni, hogy megváltozik körülötted a világ. Egyszerre csak azt veszed észre, hogy Te is folyamatosan jó dolgokat kapsz az élettől.

Vannak kérdéseid? Tedd fel!