Zinzino LeanShake terméke és ára

Zinzino LeanShake terméke, igen hatásos termék, azon emberek számára, akik a súlyukat szeretnék rendben tartani. Lássuk be, hogy ez nem túl könnyű a mai világban. Sokan neki buzdulnak, de kevesen tudják megtartani az elért eredményt. Sajnos ezt én is a saját tapasztalatomból tudom.

Sok ilyen Shake van a piacon. Hogy miért ezt válaszd, arra a videó kiváló érveket hozz elő.

A videó szövege.

Egyre méretesebbé válunk ez nem feltétlenül a mi hibánk. Hiszen olyan környezetben élünk amit az amerikai kardiológiai társaság úgy minősített, hogy obezogén.

Más szóval, akaratlanul is egy olyan világot hoztunk létre, ami elhízásra hajlamosít. Olyan világ ez, amit az autók, az informatikai eszközök és a munkaerőt kiváltó technológiák uralnak. Életmódunk és a munkahelyünk is olyan, hogy a testmozgás, sokunk számára csak egy opció, nem pedig életünk szerves része. Olyan élelmiszer univerzum a miénk, amelyet uralnak a feldolgozott ételek. Melyek túl sok üres kalóriát, ugyan akkor túl kevés tápanyagot tartalmaznak amelyekre a jó egészség megőrzéséhez lenne szükségünk.

A média tele van hirdetésekkel, amik arra ösztönöznek, hogy egyre többet fogyasszunk. A gyors ételek mindenütt ott kisértenek. Nem kell hát csodálkozni, hogy alig maradt ember, akinek egészséges a testsúlya. De vannak más problémák is. Egyesek számára, mindez csak esztétikai kérdés.

Vékonyabb vagy karcsúbbak szeretnének lenni. Mások számára a dolog, alapvetően egészségügyi probléma. A túl súly, számtalan egészségügyi probléma kockázatát fokozza. Így aztán diétázunk.

A diétázás. Az megoldás?

LeanShake hatása

Sokféle diéta létezik. És hogy őszinte legyek, a legtöbbjük nem működik. Nehéz betartani őket. Amikor lefogyunk igen gyakran nem csupán zsírt adunk le, ha nem az izomtömegünkből is veszítünk.

Amikor pedig ismét súlyt szedünk fel, sajnos annak a leggyakoribb része zsírszövet.

Ezért a szakértők leggyakrabban azt tanácsolják, ötvözzük a diétát a testmozgással. Ám ezt néha nem könnyű megtenni. Kitartani mellette pedig kifejezetten nehéz. Ami egy újabb oka annak, hogy általában, hogy általában miért válunk egyre méretesebbé. A fogyás leghatékonyabb módja a kifejezetten erre a célra összeállított alacsony kalória tartalmú, étkezést helyettesítő készítmények használata. De ebben a kategóriában is túl sok a gyenge minőségű termék.

Túl sok az olyan, melyben gyenge minőségű fehérje található. Ami nem segíti az izomtömeg megtartását. Továbbá túl sok az olyan is melyben rengeteg a cukor, hogy a fehérje készítmény íze jobb legyen. Amitől persze az Ön vércukorszintje meg ugrik. Ami miatt aztán hirtelen túl sok inzulin termelődik. Ezért le esik a vércukorszint és így Ön hamarosan megint éhes lesz.

Mi egy másik megközelítést alkalmaztunk.

Összeválogattuk a legjobb természetes összetevőket. Amik egy teljes spektrumú étkezést helyettesítő készítményhez szükségesek. Majd hozzáadtuk a legjobb minőségű fehérjét, ami több tanulmány szerint is segít megtartani az izom kötege, ami már önmagában is csökkenti az éhség érzetet. Végül természetes ízanyagokkal dobtuk fel készítményünket. Amelynek cukortartalma olyan alacsony, hogy a vércukorszintre gyakorolt hatása nem is mérhető.

Így nem emelkedik meg az inzulin szintje, nem termelődik több mint ha egy zöldségsalátát ennénk meg. Ebből következik, hogy cukorbetegek és fogyókúrázók is fogyaszthatják. De ez még nem minden. Speciális prepiotikumot is hozzá adtunk a termékekhez az az olyan rost keveréket, ami nem nekünk, ha nem a beleinkben élő mikrobáknak szól táplálékul.

Ezek a barátságos baktériumok igen nagy mértékben hozzájárulnak az egészségünk megőrzéséhez. Ami további előnyökkel jár. Először is a prepiotikus rostok teltség érzetet okoznak, csökkentik az étvágyat és az éhség érzetet tovább késleltetik. Másodszor, amikor a mikró organizmusok lebontják a rostokat, rövid szénláncú zsírsavak keletkeznek. Amelyek hozzájárulnak az emésztőrendszer egészségéhez. Illetve szintén segítenek csökkenteni az étvágyat.

A Zinzino LeanShake terméke, számos különböző módon alkalmazható, attól függően, hogy Ön mit akar elérni. Amennyiben fogyni szeretne, használja a LeanShake készítményt naponta két étkezés helyettesítésére. Amennyiben szeretné megőrizni jelenlegi test súlyát, akkor naponta csak egy étkezés kiváltására használja a LeanShake -t. Az izomtömeg növelésére iktassa be a készítményt a szokásos étrendjébe és végezzen el a napi rendszeres testgyakorlást.

Maximális izom építéshez a LeanShake -t, a nap utolsó étkezésének részeként fogyassza. Hogy a bevitt kiváló fehérje feldolgozása után, az aminó savak szintje, éjjel érje el, a csúcs értéket. Amikor a növekedési hormon szintje is a legmagasabb a szervezetben.

Videó szöveg vége.

Még néhány információ és a Zinzino LeanShake ára

LeanShake kiscsomag

Azt nem tudom, hogy számodra mennyire volt meggyőző a videó. De azt tudom, hogy ez sem csodaszer. Attól, hogy megveszed és az előírt módon elfogyasztod (fogyáshoz 2 fő étkezést, szinten tartáshoz 1 fő étkezést helyettesítesz), meg nem fogsz lefogyni. Ezzel azt éred el, hogy szervezeted minőségi étrendet kap a fogyókúra alatt. A fogyás elindulásához pedig napi rendszeres mozgás szükséges. Elég egy fél óra is, ha az intenzív.

Tudod, fogyás csak akkor van, ha több energiát adsz le, mint amit beviszel. Ez alaptörvény, ezt semmilyen szer nem tudja megváltoztatni.

A Zinzino LeanShake terméke ára kis csomag esetén a kiskereskedelmi ár 219 €.

Az egészség programban 29% engedménnyel ami 64 € így az ára 155 €.

És havonta a 100 € helyet kapjuk 960 gr csomagot 79 € -ért.

A nagy csomag kiskereskedelmi ára 589 € és ezt 419 €-ért kapjuk meg.

LeanShake nagycsomag

Fel szeretném hívni még a figyelmet a Zinzino LeanShake Challenge -re (LeanShake kihívás). Ha ezzel a termékkel nevezel be az Skandináv Egészségprogramra és készítesz előtte, utána képeket. Beküldöd a healtchallenge@zinzino.com címre. Majd 3 hét alatt fogysz 5 kg-ot. Akkor az éppen aktuális verseny első három helyezettje 2 000 EUR értékű utalványt kap. Aki komolyan gondolja és rátesz még egy lapáttal, valószínű, hogy valamilyen nyereményhez hozzájut.

Vannak kérdéseid? Tedd fel!