Zinzino 01.23. hírlevél kivonata

Köszönjük, hogy a Zinzino Partnere vagy.

Nagy érték számunkra, hogy velünk dolgozol és hogy hűségesen használod a termékeinket.

Zinzino hírek 01.23. -án kiadott hírlevelében lett meghatározva, hogy 2020. február 1-től előfizetéssel rendelkező vásárlóink és Z4F Auto Order rendeléssel rendelkező partnereink számára az árainkat módosítjuk a termékek jelentős fejlesztése miatt.
A költségek növekedésével párhuzamosan célunk mindig az, hogy termékeink a legmagasabb, prémium minőséget és hatékonyságot képviseljék. Az árkorrekció az új, teljesen természetes összetételű termékek és az új csomagolás megnövekedett költségei, az infláció, az általános áremelkedés, a devizaárfolyamok ingadozása és az összetevők megnövekedett költségei miatt válik szükségessé.
Az árváltozásokkal kapcsolatos információk a partneri webirodában találhatók.
Folytatni fogjuk az új és innovatív termékek fejlesztését, amelyek hozzájárulnak a jó egészséghez.
xTend Plusz vegan

Nagy örömmel jelentjük be egyik legkelendőbb termékünk, az xTend új változatát

Az xTend+ egy teljesen természetes összetevőkből álló speciális immunerősítő étrend-kiegészítő mostantól vegán kapszulában, ami a BalanceOil és a ZinoBiotic tökéletes kiegészítője. Úgy állítottuk össze, hogy támogassa a velünk született immunrendszert.
Mikrotápanyagokat (23 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot), növényi hatóanyagokat, illetve sütőélesztőből kivont, tisztított 1-3, 1-6 béta-glükánt tartalmaz.
Az xTend eredeti tablettás változata megmarad a kínálatunkban, így továbbra is megvásárolható.
Balanceoil plus új

Büszkén jelentjük be, hogy legnépszerűbb BalanceOil termékünk új változatát dobjuk piacra.

Új BalanceOil+ termékcsaládunk tagjai teljesen természetes ízesítésű, védő hatású polifenolokat és omega zsírsavakat tartalmazó Balance étrend-kiegészítők. Nagy mennyiségben található bennük omega-3, D3-vitamin és olívából kivont polifenol. Biztonságosan beállítják és fenntartják az EPA és DHA szintjét, illetve szervezete omega-6:3 Balance egyensúlyát, közben pedig megvédik a sejteket az oxidációtól. A termékek bevezetésére 2020 első felében kerül sor.
Négyféle teljesen természetes íz lesz elérhető a kínálatunkban:
  • BalanceOil+, Grapefruit Lemon Lime
  • BalanceOil+, Lemon
  • BalanceOil+, Vanilla
  • BalanceOil+, Orange Lemon Mint
A jelenlegi legkelendőbb BalanceOil, Orange Lemon Mint olyan menta ízt tartalmaz, ami nem teljesen természetes, emiatt az eredeti változat nem 100%-ban természetes. Az eredeti termék megmarad a kínálatunkban, így továbbra is megvásárolható.
Lényegében ennyi volt a Zinzino hírek 01.23. tartalma, a többi a működést érintette.