Túlárazottak a termékek …

Átverés = Csalás … Nos boncolgassuk a témát. Az MLM vagy is a KÉR (Közösségi Értékesítési Rendszer), – továbbiakban így nevezném a „negatív” felhang elkerülése miatt – termékei túlárazottak, állítja az emberek jó része. Nos ez bizony igaz is lehet.  (az elsőrészt itt találod)

Ezt támasztaja alá az az érv, hogy drága, mert el kell tartania azt a sok embert, mert szeretnek rajta jól keresni, mert a KÉR alapból mind ilyen.

Csalások , pénzlevétel

Valóban drága ?

A prémium termékek nem olcsók (a Zinzino minden terméke az). Viszont minden termék csak annyiért adható el, amennyiért megveszik. Mivel a cég jól teljesít – hiszen csak a vértesztből van már több mint 300 000 vásárló – a termékeit megveszik. Hogy ehhez nem mindenki fér hozzá anyagiak miatt az egy másik kérdés. Szerintem minden embernek napi 2-400 .- Ft költés a saját egészségére mindenkinek bele kell, hogy férjen. (a termékekhez egy kis munkával ingyen is hozzá lehet jutni, akár egy életen keresztül)

Hogy életed mindennapjai rendben legyenek

A jövedelemben van átverés?

A Zinzino -nál nincs átverés, mert csak az kap jövedelmet, aki így vagy úgy de teljesít. Van külön vásárló és van külön értékesítő partneri rendszer. A vásárlónak nem kell hálózatot építenie. Tulajdonképpen az értékesítőnek sem, csak célszerű, ha több jövedelmet szeretne.

Na de hogyan is van ez a biztosítókban a bankokban, illetve minden olyan jutalékos helyen ahol értékesítési csoportot építenek? Pontosan ugyan így és ott is a vezető keres a legjobban. Tehát nincs különbség, ez nem átverés. Ha ezt is hasonlítjuk egy normál munkahelyhez ott is kik keresnek a legjobban? A vezetők.

Hogy életed mindennapjai rendben legyenek

A termékben van átverés ?

Én a Nu Skin cégen kívül nem nagyon ismerek olyan céget, mely azon kívül, hogy valakire hivatkozna, bizonyítani tudná terméke minőségét. Nem állítom, hogy nem jó minőségűek, de mi egyszerű emberek ezt nem tudjuk ellenőrizni. A Zinzinonál az egészség program kezdetekor van egy száraz vérteszt, mellyel meg tudod sejtjeid állapotát, hisz az Omega 6 és az Omega 3 zsírsavak aránya ezt megmutatja. Ezt egy kódszám alapján független laboratóriumban végzik el, mely nagyon sok cégnek dolgozik. Majd 4. hónapban megismétlik a tesztet és láthatod az eredményben a termékek hatását. Tehát ez sem átverés. Persze mint a gyógyszereknél, itt is lehet olyan, hogy nem hat, de ennek valószínűsége az eddigi tapasztalatok alapján nincs 1 % -lék.

Összefoglalva

Tényleg csak néhány szempontot néztünk meg a két blog posztban, de remélem egyet értünk abban, hogy ez a termék teljesíti az elvárásokat, és az az értékesítési forma, a KÉR, melyet a Zinzino választott, nem az átverést támogatja.

Érdekel a Zinzino kérek még információt

Vannak kérdéseid? Tedd fel!