ZinoBiotic a harmadik pajzs termék

ZinoBiotic a harmadik pajzstermék a Balance Olaj és az xTend után. Ezekről az előző két blogban írtam. A terméknévre kattintva tudod azokat olvasni.

Testünk bélrendszerében nagyszámú baktériumok találhatók Most a „jó” baktériumokra gondolok. Ezekről nekünk kell gondoskodni és megfelelően táplálni őket. A Zinobiotic növényi rostokból készült termék. Alapjában véve ötféle természetes élelmi rost egyedi kombinációja.

ZinoBiotic

Ezek az élelmi rostok a Cikória gyökérből származó Inulin. Teljes gabonából származó, emésztésnek ellenálló keményítő. Zabból származó Béta Glükán. Útifű maghéjból származó Fruktó-oligoszacharid.

A rostok megemésztése a vastagbélben történik. Ott támogatja az egészséges baktériumok szaporodását. Ezáltal a „rossz” baktériumok kiszorításához nagyban hozzájárul. A ZinoBiotic segít csökkenteni a vércukorszint hirtelen emelkedését az étkezés után. Továbbá segít fenntartani a megfelelő koleszterin szintet. Teltség érzetet biztosít, hozzájárul a rendszeres egészséges bélműködéshez. Csökkenti a felfúvódást.

Miért pont ezek a rostok kellenek a szervezetnek ?

Ezeknek a rostoknak a molekula szerkezete eltérő. Erre azért van szükség, mert ha a bélrendszerünket felosztjuk öt szakaszra. (ennyi élelmi rost van a ZinoBiotic -ban), Melyben megtalálhatók a jó és rossz bacik teljes hosszban. Viszont a jó bacik az eltérő molekula szerkezet miatt, könnyebben tudnak csatlakozni, meg tudnak erősödni és ezáltal többségbe tudnak kerülni.

Ne feledjük. Az emberi szervezetnek naponta 25-30 gr. rost anyagra -van szüksége. A mai étkezésekkel a mérések szerint 7-10 gr. rostanyag kerül be a szervezetünkbe, ami nagyon kevés. Nem is csoda, hogy sok betegség indul a bélrendszerből és sok embernek okoz gondot a széklete.

Nagyon fontos az életünkben, hogy a bélsár folyamatosan mozogjon és annak mozgásával folyamatosan kitisztuljon. Ezáltal a végbél nem nyúlik el, nem képződnek benne „putykok” kitüremlések, melyekbe beleragad a bélsár. Nagyon kellemetlenné tudja tenni az ember mindennapjait.

Ezért a ZinoBiotic bőséges fogyasztása erősen ajánlott.

Összefoglalva: A Zinzino pajzstermék családja a Balance Olaj, az xTend és a ZinoBiotic a harmadik pajzstermék. Ezek együttes fogyasztása 6-8 hónapon keresztül (ez a testsúlytól függ), hozza meg az egyensúlyt. Azt az egyensúlyt, melyet a korábbi években elveszítettünk. Mindezt számszakilag is tudod követni. Mikor elkezded a programot, csináltatsz egy vértesztet. Ha az eredmény tökéletes, a Zinzino visszafizeti a termék árát, mert neked akkor nincs szükséged rá. Ha van, fogyasztod a terméket és a 4. hónap után már megméretheted újra és láthatod az addigi számszaki különbséget.