Vélemények a Zinzino termékeiről

Vélemények a Zinzino termékeiről, ez lassan már egy sorozat lesz. Nagyon sokat lehet olvasni a neten. Öröm számomra, hogy a negatív csengésű vélemény alig van. Ezek a vélemények a Zinzino termékeiről akkor lennének 100% -osan hitelesek, ha ott lehetne a neve és elérhetősége annak, aki adta.

Ma a személyességi jogok védelme ezt nem teszi lehetővé, hisz mindenkitől kellene engedélyt kérni. Minden azonosító részt eltüntettem. Ha mégis valaki magára ismerne, az csak a véletlen hasonlóság miatt lehet.

Most két véleményt mutatok be.

Az első egy fekélyes vastag és végbél gyulladásról szól

Sziasztok!

Én csak 2,5 hónapja szedem a Zinzino Balance olajat, és jelentős javulást tapasztalok. Mint a bőrömön, mint a betegségemen. Nekem Ulceractive Colitis -sem van, ami életem végéig elkísér. (Fekélyes vastag és végbél gyulladás) Autoimmun betegség, a szervezetem saját magamat támadja meg.

Zinzino vélemény 47

Ha nem vigyázok elrákosodhatok és eltávolítják azt a részt a vastagbelemből. Mivel sok omega3 olajat kéne fogyasztanom, mert az regenerálja a fekélyeket, és ezzel megelőzi a további terjedést. Így által kipróbáltam az olajat. És hát igaz, gyógyszert is szedek még, de jelentős javulást tapasztalok.

Nem vérzek ami a legfőbb gond volt. Azon felül simább a bőröm, kezdenek elmúlni a kisebb visszerek a lábamon. Közérzetem is jobb lett, igaz teljes étrendet váltottam (Autoimmun Paleo diéta), de a kettő együtt szuper módon működik.

A másik egy kisfiú története 3 éves kortól napjainkig

Zinzino vélemény 46

Az én kicsi fiam története akkor kezdődött amikor elérte a három éves kort. Azt kezdtem megfigyelni, hogy nem úgy fejlődik mint a nagyobbik fiam ebben a korban. A fiamat nem érdekelték a játékok. Néha-néha lekötötte magát a fakockák építésével, az sem tartott sokáig, mert ahogy egymásra építette a tornyot, máris összerombolta.

De volt olyan is, hogy a falhoz vágta s abban lelte örömét. Közben párosult hozzá mindkét kezének reptetése és az egy helyben való ugrálás. Majd egyre gyakoribbá vált a fejének ingatása is jobbról-balra, ha bármilyen zene megszólalt. Esténként így ringatta magát álomba is. A beszéde is megkésett volt, echoláliát állapítottak még nála. Elégé nyugtalanító volt mert normális párbeszédet nem tudtunk vele megejteni.

Felkerestük a legközelebbi idegorvosi rendelőt. Ahol mindezek ellenére azt a választ kaptuk, hogy „ez csak egy rossz szokás, majd kinövi”. Jelzem, három éves gyerekről beszélünk, akinek már óvodát kellett volna látogatnia, verseket szavalnia, mondókákat énekelnie. De a legnagyobb gondunk a szobatisztaságra való szoktatás volt.

A második alkalommal már én kértem meg a doktornőt, hogy tegyünk további lépéseket ez ügyben. Ez nem egy normális folyamat ami a fiamnál folyik. Így kerültünk el egy speciális intézménybe, ahol megállapították, hogy nem specifikált autizmusról van szó.

Elevenen él emlékeimben, amikor az nap hazafelé, a közel 50 km távolságot sírva tettem meg. Elkeseredett és tanácstalan voltam. Ahányszor a gyerekemre pillantottam, láttam benne a reményt és úgy döntöttem, nem adom fel. Utána járok és kipróbálok mindent, csak hogy ezt az állapotát javítani, fejleszteni tudjam.

Találkozás a Zinzino Balance Olaj készítménnyel

Ekkor léptünk arra az útra amit még ma is taposunk, de az én kicsi fiam az elmúlt négy év alatt hatalmas változáson ment keresztül. Ott kezdeném, hogy igen jártunk és még ma is járunk speciális pedagógushoz, gyógytornászhoz. Ők nagyon sokat segítenek a fejlesztésében. De én mégis azt gondolom, hogy a legnagyobb áttörést a Zinzino olaj fogyasztása hozta meg.

Balance olaj

Régebben hallottam a Zinzino Balance olaj jótékony hatásáról. Amikor az alapiskolánk tanárnője, az idei év elején felajánlotta, hogy ő segít megrendelni nekünk. Nagy izgalommal és kíváncsisággal, elkezdtük adagolni neki az olajat. Már az első hónap után figyelmesebb, nyugodtabb és érdeklődőbb lett.

Úgy is kifejezhetném, hogy akkor mintha lelkileg is megérkezett volna közénk a kicsi fiunk. Részévé kezdett válni a családnak olyan értelemben, hogy végre láttam rajta a kibontakozást a megnyílást. De a nagy áttörés április-május körül lehetett. Ekkor az óvodás 7 éves kisfiam elballagni készült az óvodából. Nagy örömünkre egyik napról a másikra elhagyta a pelenkát.

Igaz, hogy a mai napig vannak rituáléi, mint hogy az asztalnál megszokott helyén, nem ülhet senki más. Amikor ő épp enni készül, vagy hogy minden cipőt megigazít az előszobában (elrendezi, párosítja). Esténként csak úgy alszik el, ha fogom a kezét stb. De ezek mind eltörpülnek a mellett, amit azóta elértünk. Kommunikál, mesét néz – igaz nem mindig végig.

Idegenekkel is felveszi a kapcsolatot és „normális” iskolába jár, ahol könnyen elsajátítja az ott tanultakat (jó a memóriája). Közben párosult az olaj mellé a VIVA szedése is, nyugtató hatással bír.

Csak infó képen a februári vérminta teszt eredménye: 59,4 : 1

A júniusi vérminta eredménye: 5,9 : 1

Tisztán látható az óriási különbség és tapasztalható a nagymértékű változás. Csak ajánlani tudom, akinek módja és lehetősége van rá, ne sokat gondolkodjon felette, jobb minél hamarabb elkezdeni a szedését.

Korábbi vélemények a blogon

Első rész ….   Második rész…

Összefoglaló a Vélemények a Zinzino termékeiről

Azt gondolom, hogy mind a két esett jól mutatja, hogy a terméknek van hatása. Mindezt még a száraz vércseppes teszt is bizonyítja. Mivel Magyarországon az emberek 95 %-nál (eddig mért összesítések alapján), Omega 6:3 zsírsav arányszáma az 35:1 felett van. Ez azt mutatja, hogy mindenkinek ezt komolyabban kellene vennie. A többség szeretne egy kicsit hosszabb életet magának. Most a Skandináv Egészség programban nyújtott kedvezménnyel (67 %). Az napi 2-400.- Ft befektetéssel (6-8 hónapon át) meg tudja teremteni ennek az alapját.

Vélemények a Zinzino termékeiről sorozat fog folytatódni itt a blogon.

Vannak kérdéseid? Tedd fel!