Miért a Spenót?

Mivel a nyitó oldalon elmondtam, hogy nyugdíjas korom egyik „fejlövése” a modern technológiák megismerése és azok, a mindennapi életbe való bevezetése, az egyszerű magyar családoknál, így nem csoda, hogy többféle dolog is érdekel, többféle dologgal is foglalkozom. Ugyan ezért sokan megszólnak, de ez legyen az Ő gondjuk. Ez a készítmény, amivel ebben a blogban fogok foglalkozni, nagyon felpiszkálta az érdeklődésemet.

Ez egy magyar készítmény, a cég kilenc éve létezik, ez a termék, hét éve van fogalomba és a sok termékhatás videók, amiket én láttam, engem nagyon kíváncsivá tett és azt gondoltam ebbe a témakörbe mélyebben belemerülök.

Itt a blogban a készítmény neve = a „Spenót”

Hogy miért? A magyar feltaláló ezt a készítményt nem akarja hirdetni, és azt se akarja, hogy a cég neve és a készítmény neve közösségi médiában szerepeljen.

Hogy miért nem akarja?

Nem tudom. Sok mindent mondanak az emberek. De egy tény, ez nem gyógyszer, nem csodaszer, nem is igazán étrend kiegészítő (bár ahhoz áll a legközelebb), ez egy vitamin bomba, mint ahogy a rajzfilmben mondja Popej, ez egy Spenót. Egyébként én azt vélelmezem, hogy nem akarja a készítő, hogy ez a Spenót, ott porosodjon a gyógyszertárak polcain és egy legyen a sok közül. Ez a készítmény ettől sokkal de sokkal többre hívatott.

Persze biztosan van más oka is, de ez legyen az Ő személyes titka. A lényeg, hogy minden magyar engedélye meg van a Spenót -nak. Egy klubrendszerben árulják, és a világ 170 országába szállítják. A klubnak, kb. 70 000 tagja van. Nos ha nekik jók ezek a feltételek akkor nekem is elfogadhatóak. Akár a termék hatását, akár a forgalmazás módját nézzük. A klubtagok java csak fogyasztó. De ez így is van rendjén, viszont aki munkát tesz ebbe a rendszerbe annak meg is lesz a jutalma a későbbiekben.

Jaaa… és hogy mit old meg a Spenót, illetve mire van hatással ebben a mi a betegség videóban megtudod.

Nos, azt gondolom ez a felvezető elég lesz erről a készítményről és lássuk, mit tudunk meg a Spenótról a továbbiakban.

Ha több információt szeretnél, kattints a lenti gombra

A termék érdekel

Vannak kérdéseid? Tedd fel!