Ne feledd …. a Spenót = a készítmény „titkos” neve.

Mint tudjuk a világ fejlettebb részein (hál istennek Magyarország is ide tartozik), az életkörülmények gyors fizikai javulásának, a gyógyszeripar és az orvostudomány fejlődésének köszönhetően, viszonylag megemelkedett az átlag életkor az utóbbi időben (+10 év). A javulásnak köszönhetően egyre többen hódolnak a test kultúrának és egyre többen szeretnék megőrizni fiatalságukat.

Viszont az iparszerű élelmiszer termelés következtében, az élelmiszerek nem rendelkeznek a korábban megszokott tápértékkel. Megváltozott étkezési szokásaink következtében ezért szervezetünk nem jut elegendő tápanyaghoz. Ezt szinte nap mint nap olvashatjuk a különböző lapokban és az interneten is. Tudom, ezzel sok újat nem írtam le.

A gyógyszer ipar fejlődése

A gyógyszeripar képes sok betegség gyógyítására, – nem oly rég volt 400 féle gyógyszer, ma 4 000 féle van – és nap mint nap, új vegyületek látnak napvilágot, de ezek a vegyületek java a betegség tünetek megszüntetésére készültek, a betegséget kiváltó okokkal nem nagyon foglalkoznak. A megelőzéssel a betegség elkerülésével, a jó életminőség megteremtésével nem érdekük foglalkozni.

Hogy miért? Mert az nem üzlet a gyógyszeripar számára.

Mivel az egészség is üzlet, így érthető az álláspontjuk. Az orvoslás szép és nemes dolog. Tisztelet azoknak az orvosoknak, akik ezt be is tartják. Ma sajnos ők vannak kevesebben. Mivel az egész orvoslás a természetgyógyászatból alakult ki, ezért nem értem, hogy miért van akkor a ellentét a gyógyítással foglalkozó két réteg között.

Mindenesetre a modern kutatások eredményei, amely az emberi szervezet működésére, a betegségek kialakulására vonatkoznak, az orvoslást új, gyökeresen más szemszögből látják, új módszerekkel közelítenek a betegségek gyógyításához.

Atom 03

Spenót létrejötte

Sok éves kutatás és technológiai fejlesztés után jött létre a “Spenót” is. Tartalmi összetételén kívül, az egész sikert megalapozó különleges gyártástechnológiai eljárás került bevezetésre a készítmény előállítása során. Az alkalmazott technológia világújdonság

A Spenót nem gyógyszer, nem csodaszer és még nem is gyógyhatású készítmény. Igazából még étrend kiegészítőnek se nevezném. A technológia jótékony hatásainak következtében képes lehet helyreállítani, illetve fenntartani sejtjeink ideális működését. Ez pedig mind az egészség megőrzését, mind pedig visszaszerzését, a gyógyszerek és orvosi beavatkozások jó hasznosulását is segítheti.

A ma ismert és alkalmazott gyógyszerek és étrend kiegészítők mindegyikéről elmondható, hogy tartalmaznak valamilyen „új molekulát” vagy molekulacsoportot, esetleg a biokémiai alkotóelemek újszerű összetételét, mely biztosítja a különleges hatást.

A „Spenót” egyszerűen más.

Kérlek, ha további infókat szeretnél kattints ide…

Vannak kérdéseid? Tedd fel!