Skin Serum bőrünk szolgálatában

Skin Serum bőrünk szolgálatában többféle módon tevékenykedik. Korábban itt írtam róla. Az emberi bőr, sok mindent kibír, mégis egy nagyon érzékeny alkotó része szervezetünknek. Testünk minden részén, különböző igénybevételeknek van kitéve. Szinte minden területen külön gondoskodást igényel.

Az emberek java az öregedést a bőr ráncosodásával társítja. Viszont nem teljesen erről van szó. Mert milyen a jó bőr? Hidratált, sima, erős és rugalmas. Mi okozza a bőr romlását, azaz az öregedését? Túlzott napozás, környezeti károsodások, sérülések nem megfelelő étkezés (ettől a sejtek vannak bajban).

Arról, hogy bőrünk hosszabb ideig fiatalos tudjon maradni, igazán két alkotó elem gondoskodik. Ez a két testőr, az elasztin és a kollagén.

Mi az elasztin és mi a szerepe ?

Az elasztin egy rugalmas fehérje ami a kötőszövetben és a bőrben található. Az elasztin rostok biztosítják, hogy ha a bőrt bármilyen külső hatás éri, annak megszűnése után vissza nyerje eredeti alakját. 

skin serum_

Tehát a bőr rugalmasságát az elasztin biztosítja, míg a megfelelő keménységét a kollagén.

Mi az ECM? Extracelluláris mátrix. (rácsos szerkezetű kötőszövet) Ez a szerkezet felelős mind a fizikai támogatásért, mind a tápanyagok, a sejtes mediátorok és a növekedési faktorok cseréjéért. Ez támogatja a sejtek anyagcseréjét a megfelelő hialuronsav, aminosavak, peptidek és antioxidánsok formájában. Ezek mind a bőr integritásának alapvető elemei.

A bőrünket három szövetréteg képezi. A bőrpír, a felső réteg és az alsó réteg. Ez utóbbi kettőben az ECM megtalálható. Tehát nagyon fontos, hogy a mindennapjainkban használódó bőrünkben folyamatosan rendben legyen a ECM. Ezt biztosítja a Skin Serum.

Nem csak a két fő alkotó elem biztosításával, elasztin és a kollagén, hanem a hialuronsav, réz heptapepdid és az 1.3 1.6 Béta Glükán alkalmazásával. A Skin Serum tartalmaz még béta-karotint melynek hatására idővel az arcon enyhe „arany színű fényt” kap, amely amolyan „egészséges vagyok” megjelenést mutat.

Rendelkezik még Shea vajjal és napraforgó olajjal, ami a hidratáltságot biztosítja, míg a Chondrus hínár az UV védelemér felelős, a beatin a sejtek vízegyensúlyáért felel.

Fontos tudni, a termék csak természetes összetevőt tartalmaz, nincs benne alkohol, vegán barát, parabénmentes és állatokon nem kísérleteztek vele.

Nem nevezném a Zinzino Skin Serum termékét olcsó terméknek. Bár tudásához képest nem a legdrágább a kategóriájában. Viszont a minősége, hatás mechanizmusa kiváló. Ezért minden olyan hölgynek ajánlom, aki kényes az arcbőrére és a nyakára.

Most a Skandináv Egészség Program keretében lehetőség van ezt a terméket 50% -os kedvezménnyel megvásárolni.