Prof. Paul Clayton és a Zinzino

Pro. Paul Clayton és a Zinzino miért dolgozik együtt, miért választotta ezt a céget, azt ebből a rövid videóból megtudhatod.

Van aki jobban szeret olvasni, annak a fordítás szövegét leírtam ide.

Miért a Zinzino.

Nos. Tanácsadóként már sok cégnek dolgoztam eddig. Mint ahogy számos egyetemen tartottam már előadást. Szóval sok felkérést kapok, amiket teljesítenem illik. Tehát nem kizárólag a Zinzino -val állok kapcsolatban. Ugyanakkor nagyon kedvelem a Zinzino -t, amelynek jó néhány oka van.

Először is a vezetőség egyedülálló emberekből áll. Kiváló vezetői képességeiknek köszönhetően Orjan Dag és Hilde tökéletes szervezeti hátteret nyújt a Zinzino tevékenységeihez.

A dolog lényege a nagy fokú szervezettség. Továbbá rengeteg kimagasló Zinzino vezetővel találkoztam sok országban, akik mély benyomást gyakoroltak rám. Vállalkozó szelleműek és – ami legalább ennyire fontos – etikusak. Ez pedig ma korántsem általános.

De nem csupán ezért tetszik ez a vállalkozás. Amikor találkoztunk és elkezdtünk beszélgetni, ők már hallottak rólam. Ugyanis korábban annál a cégnél működtem közre, amelyik a Balance Oil első gyártója volt. Én pedig úgy kerültem a képbe, hogy a terméket én ismertem a legjobban.

Amikor Dag és Orjan első alkalommal megkérdezte, hogy volna e kedvem a Zinzino -val együttműködni. Azt válaszoltam, hogy ez teljesen attól függ, hogy mik a terveik. Ha kizárólag a kávét és az olajat akarják értékesíteni, az engem nem különösebben érdekelne.

Kifejtettem a véleményemet, miszerint úgy lehetne tovább lépni, ha nagyobb fába vágnánk a fejszénket. Mondjuk létrehoznánk együtt a világ első alkalmazott táplálkozástudományi hátterű vállalkozását. Ebben az esetben nem a Healthy Life, a Herbalife vagy ilyen cégek lennének konkurenciánk – ami nem azt jelenti, hogy ők nem fontosa, hanem az életmóddal tudományos alapokon foglalkozó legnagyobb cégekkel lennénk szoros versenyben.

Megközelítés módja más

A megközelítésem egészen más, mint a hagyományos táplálkozástudományé. Annak az új tudományterületnek az elnevezése, ahol én mozgok az alkalmazott táplálkozástudomány. Végzettségemet tekintve, klinikai formakológus vagyok. Tehát a kémiai anyagok biológiai hatásával foglalkozom.

Az alkalmazott táplálkozástudomány elveire épülő életmód és és táplálék kiegészítő programot szeretnék kidolgozni. Ami nem csak a betegségek kialakulásának kockázatát igyekszik csökkenteni. Hanem a már fennálló egészségi problémák súlyosságát is enyhíti. Illetve a további romlást képes megállítani.

Sok esetben elérhető, hogy ilyen állapotok megforduljanak. Ezáltal helyre állítva mind a testi, mind a mentális egészséget. Azok közül, akik velünk dolgoznak, nagyon sokan tisztában vannak vele, hogy ez igenis lehet, mert már személyesen is megtapasztalták.

Hálás voltam, amikor Hilde Dag és Orjan lehetőséget adott nekem, hogy azokat a tudományos eredményeket, amiket az egyetemekről és a kutatóintézetekből hoztam magammal, átültessem a gyakorlatba.

Feltettem nekik a kérdést, hogy milyen korlátok között kell mozognom, mekkora léptékben gondolkodhatok, amire csak annyit mondtak, hogy „hozd ki a dologból a lehető legtöbbet” Ilyen szabad kezet azelőtt még soha senkitől nem kaptam.

Továbbra is sorolhatnám a felsorolást, de ezek voltak az alapvető indokaim.

Ennyit a Professzor indokairól.

Prof. Paul Clayton és a Zinzino közösen alkotta meg a Skandináv Egészség Programot, mely nem csak a Balance Olaj fogyasztásából áll. Erről egy másik blogban fogok írni.