Miért a Zinzino?

Erre a kérdésre szeretnék válaszolni, mert nagyon sokszor felteszik ezt a kérdést nekem. Néhány gondolatot idézni fogok Széplábi Éva 2020.06.13.-i előadásából, melyet képzésként tartott a Zinzino termékeket fogyasztó és értékesítő embereknek.

Éva 25 évig volt szülésnő, ezután táplálkozási szakértőként dolgozott tovább. Nagyon sok tapasztalattal rendelkezik a való életből.

Mi az alap probléma ?

A gond az, hogy az utolsó 100-150 évben, megváltoztak a termelési és étkezési szokások. Ma már nem megfelelő az élelmiszerek tápanyag tartalma (nagyüzemi termelés, tartósítási eljárások, növények nemesítése, fajta változások). Szervezetünk ez alatt a rövid idő alatt nem tudott hozzá alakulni, az évezredes szokásoktól eltérni.

Ezért számtalan alap problémával élünk együtt, mely megkeseríti a mindennapjainkat. Nehezen indul a napunk, ropognak az ízületeink, recseg a nyakunk. Magas lett a vérnyomásunk, esetleg cukorbeteg vagyunk. Netán fáradt vagy esetleg a memóriánkkal van gond, stb. Persze ezekből a gondokból egyszerre többel is rendelkezhetünk.

Elmegyünk az orvoshoz, és minden egyes gondunk tüneteire kapunk gyógyszereket. Mire észrevesszük, már 8-10 -féle gyógyszert kell szednünk. Ez a mai nyugati orvoslás „hibája”, hogy nem az okokat akarja megszüntetni, ha nem a tüneteket. Persze a gyógyszerek mellékhatásai, újabb problémákat okoznak.

Az étrendi problémára, testünket felépítő sejtek, egy alap gyulladással válaszolnak. Ezért van szükségünk étrend kiegészítőkre. Viszont étrend kiegészítő nagyon sok van.

Miért a Zinzino -t válasszuk.

Éva mondott erre egy szemléletes példát. Képzelj el egy vízi világot, melyben nagyon sok sziget van. Egy egy sziget, a Te gondjaidat, betegségeidet személyesíti meg. A cukorbetegséget, a magas vérnyomást, az ízületi fájdalmadat, és így tovább. Ezekre mindre kaphatsz külön kezelést. Ilyenkor problémánként kezelődnek a dolgok.

Viszont ha ebből a vízi világból le engedjük a vizet, akkor eljutunk a gyökerekig, mely a szigeteket összeköti. Ha ezt (a gyökeret) kezeljük, az bizony a többi dologra is hat.

Vízi világ 00

Ma már világosan látható, hogy senki nem eszik meg heti 2 kg halat, kevés rostot fogyasztunk, komoly mikrotápanyag hiánnyal küzdünk. Olyan az emberek táplálkozása amilyen és tanácsokkal lehet ügyeskedni és bizonyos eredményeket el is lehet érni.

Viszont amikor felismertük ezt a gondot, és a Zinzino étrend kiegészítőkkel támogattuk, sokkal jobb eredmények voltak elérhetők. Ami különösen jó benne, hogy mindez számszakilag mérhető és bizonyítható. Erre való a száraz vérteszt. Nem arra kell támaszkodni, hogy ki mit érez, ki mit mond. Ilyen pontos mérési eredményről, más termékkel kapcsolatban nincs tudomásom.

Persze a mai világban sok minden gyorsan változik, és lehet, hogy ez már nem így van.

Összefoglalva

Ma már világosan tudom, hogy az élő szervezet alap alkotó eleme a sejt. Annak egészséges működését kell biztosítani. A mai táplálékok a sejtjeinket (sejtfal elszivacsosodik, sejt membrán meg keményszik) erősen igénybe veszik, ezért állandóan gyulladt állapotban vannak, melyeket a hétköznapokban nem veszel észre. Ezt a problémát javítja a Balance Olaj.

A sejteknek 100%-ban van szükségük vízre és oxigénre, 95-ban Balance Oil -ra.