Ez az üzlet jelenleg nálam parkoló pályán van.

Amit itt olvasol információk java akkor volt hiteles, amikor íródtak.

Így fogadd őket feltételesen.

Vyvo Okos óra
Vyvo okos óra 041
Biozen Plus

VYVO Icon

VYVO Vista

Biozen plus

DNS analízis

Vyvo okos óra 05
Érdekelnek a termékek
Érdekel az üzleti ajánlat

Ezek nem csak termékek, ez egy intelligens rendszer

Helo LX és az intelligens rendszer

A világ legmodernebb “Egészség és WELLNESS” rendszere

Hogy működik a rendszer?

Célok

A VYVO célja, hogy egy olyan AKTÍV egészségmegőrző segítséget adjon a partnerei kezében, amelyet eddig még soha nem kaphattak meg.

A VYVO Icon,  a Biozen Plus, a DNS analízis, és az okosélet megoldás egy olyan lehetőséget kínál számodra, amellyel kihozhatjuk a maximumot, szembeszállhatunk a gyilkos betegségekkel, meghosszabbíthatjuk eredményesen életünket, úgy hogy mindeközben boldogak és egészségesek lehetünk. Ez a világon a legfontosabb, ha ezzel egyetértesz, a rendszer neked szól!

A Biozen Plus okostelefonokra, WIFI routerre, laptopra, mikrohullámú sütőre, vagy bármilyen más elektromos árammal működő berendezésre helyezve aktív védelmet nyújt a gyilkos elektroszmog ellen. Döntésedet bizonyára megkönnyíti a tény, hogy Classical 1 medical device szertifikétet is megkapta.

A VYVO Icon testszkenner csuklóra helyezve a nap 24 órájában folyamatosan méri a legfontosabb életjeleidet, melyek bekerülnek a központi felhő szolgáltatásba.

A DNS analízis pedig nyilvánosságra hozza rejtett genetikai kódodat, így számtalan információra derülhet fény.

Ezek az adatok mindegyike bekerül a központi felhőbe, ahol egy mesterséges intelligencia gyűjti, rendszerezi, kiértékeli és megoldási javaslatokat eszközöl, úgynevezett akciótervet, cselekvési tervet ad át számodra, hogy a lehető legegészségesebb légy.

Nem csak javaslatokat tesz az életed jobbá tételére, hanem egy úgynevezett Nutrapak-ot is elkészít számodra, amelyben pontosan olyan anyagok, ásványi elemek, gyógynövények, vitaminok lesznek, amelyek a Te testednek kellenek! Személyre szabottan elkészíti számodra azt a megoldáscsomagot, amely AKTÍV segítség lesz fogyáshoz, az energikus és egészséges élethez.

A projekt neve: DNS analízis és Nutrapak megoldás

A VYVO előtt nincs titok! Kiderül az igazság! Rendeld meg a DNS analízist, amely kellő mélységig felkutatja a problémákat, s megkapod rá a hiteles és hatásos akciótervet! Élvezd a Nutrapak csomag személyre szabott megoldását! Fogyj hatékonyan, légy egészséges a VYVO segítségével!

Érdekelnek a termékek

Számos publikáció, cikk, orvosi tanulmány szól az elektroszmog veszélyeiről. A mai modern világunk egyre nagyobb mennyiségű elektroszmoggal jár, ami ellen VÉDEKEZNÜNK kell! Az elektroszmog lesújt fiatalra, gyerekre, felnőttre, idősre!

Ismerd meg a Biozen Plus elektroszmog csökkentő erejét!

Döntésedet bizonyára megkönnyíti, hogy Class 1 medical device minősítést is megkapta, így medikai eszköz is egyben!

Érdekelnek a termékek
Biozen Plus
class1 medical device

A projekt neve: Biozen Plus