VYVO Icon

VYVO Vista

Biozen plus

DNS analízis

Vyvo okos óra 05
Érdekelnek a termékek
Érdekel az üzleti ajánlat

Ezek nem csak termékek, ez egy intelligens rendszer

Helo LX és az intelligens rendszer

A világ legmodernebb “Egészség és WELLNESS” rendszere

Hogy működik a rendszer?

Célok

A VYVO célja, hogy egy olyan AKTÍV egészségmegőrző segítséget adjon a partnerei kezében, amelyet eddig még soha nem kaphattak meg.

A VYVO Icon,  a Biozen Plus, a DNS analízis, és az okosélet megoldás egy olyan lehetőséget kínál számodra, amellyel kihozhatjuk a maximumot, szembeszállhatunk a gyilkos betegségekkel, meghosszabbíthatjuk eredményesen életünket, úgy hogy mindeközben boldogak és egészségesek lehetünk. Ez a világon a legfontosabb, ha ezzel egyetértesz, a rendszer neked szól!

A Biozen Plus okostelefonokra, WIFI routerre, laptopra, mikrohullámú sütőre, vagy bármilyen más elektromos árammal működő berendezésre helyezve aktív védelmet nyújt a gyilkos elektroszmog ellen. Döntésedet bizonyára megkönnyíti a tény, hogy Classical 1 medical device szertifikétet is megkapta.

A VYVO Icon testszkenner csuklóra helyezve a nap 24 órájában folyamatosan méri a legfontosabb életjeleidet, melyek bekerülnek a központi felhő szolgáltatásba.

A DNS analízis pedig nyilvánosságra hozza rejtett genetikai kódodat, így számtalan információra derülhet fény.

Ezek az adatok mindegyike bekerül a központi felhőbe, ahol egy mesterséges intelligencia gyűjti, rendszerezi, kiértékeli és megoldási javaslatokat eszközöl, úgynevezett akciótervet, cselekvési tervet ad át számodra, hogy a lehető legegészségesebb légy.

Nem csak javaslatokat tesz az életed jobbá tételére, hanem egy úgynevezett Nutrapak-ot is elkészít számodra, amelyben pontosan olyan anyagok, ásványi elemek, gyógynövények, vitaminok lesznek, amelyek a Te testednek kellenek! Személyre szabottan elkészíti számodra azt a megoldáscsomagot, amely AKTÍV segítség lesz fogyáshoz, az energikus és egészséges élethez.

A projekt neve: DNS analízis és Nutrapak megoldás

A VYVO előtt nincs titok! Kiderül az igazság! Rendeld meg a DNS analízist, amely kellő mélységig felkutatja a problémákat, s megkapod rá a hiteles és hatásos akciótervet! Élvezd a Nutrapak csomag személyre szabott megoldását! Fogyj hatékonyan, légy egészséges a VYVO segítségével!

Érdekelnek a termékek
Érdekel az üzleti ajánlat

Számos publikáció, cikk, orvosi tanulmány szól az elektroszmog veszélyeiről. A mai modern világunk egyre nagyobb mennyiségű elektroszmoggal jár, ami ellen VÉDEKEZNÜNK kell! Az elektroszmog lesújt fiatalra, gyerekre, felnőttre, idősre!

Ismerd meg a Biozen Plus elektroszmog csökkentő erejét!

Döntésedet bizonyára megkönnyíti, hogy Class 1 medical device minősítést is megkapta, így medikai eszköz is egyben!

Érdekelnek a termékek
Érdekel az üzleti ajánlat
Biozen Plus
class1 medical device

A projekt neve: Biozen Plus