Három pajzstermék a Zinzino -tól

Három pajzstermék a Zinzino -tól, első eleméről a Balance Oil -ról az előző blogomban írtam. Annak a terméknek a fő feladata, az emberi test legkisebb építő elemének a sejtnek a helyreállítása.

Ha a Balance Olaj segítségével helyreállítottuk a sejtmembránt és a sejthártyák állapotát, akkor el is kell látni a sejteket megfelelő táplálékkal. Sajnos a mai étkezési lehetőségeinkkel nem tudunk elegendő mikró növényi komplex és ásványi tápanyagot bejuttatni a sejtekhez. Mondhatni (egy kis túlzással), hogy sejt szinten éhezik (haldoklik) szervezetünk.

Nos, ezért van szükség étrend kiegészítőkre. Tudom sok cég készít jobbnál jobb ilyen terméket. Viszont ne feledd, addig csak a pénz dobod ki az ablakon a drága étrend kiegészítőkért, míg a sejtek nincsenek rendben. Ugyanis nem szívódik fel az anyag a sejtbe. Így csak felül be, alul ki esettel állunk szemben. Ezért célszerű a Skandináv Egészség Programot végig csinálni. Az pontosan ki van számolva, össze van rakva, (sejtcserék időpontjának figyelembe vételével), hogy a hatás megfelelő legyen. Ráadásul ez számszaki módon mérhető. (vérteszt segítségével)

Az xTend plusz a második fontos készítmény, amit a Skandináv Egészség Program kínál. Teljes spektrumú – többlépcsős – Mikró és Növényi komplex, ami 23 -féle vitamin és nyomelemet tartalmaz.

Az immunrendszer három részével veszi fel a kapcsolatot.

Első lépésben az xTend kapcsolatba lép a adaptív immunrendszerrel a vitaminok által. Erre koncentrál nagyon sok más gyártó is a termékével. A fő szempont, hogy nagyon sok vitamint beletesznek a termékbe. Ezeket hívják „múlti” vitaminoknak. Ez nagyon jó dolog, de ma már messze nem elegendő.

Sokkal kevesebb gyártó foglalkozik a termékében, a velünk született immunrendszerrel. A Zinzino termékén kívül fellelhető a piacon olyan vitamin ami tartalmazza a 1,3-1,6 béta Glükánokat. Ez az anyag biztosítja azt, hogy a velünk született immunsejteket folyamatosan aktívan tartja. Ez biztosítja azt, hogy ha elér bennünket bármilyen baktérium vagy vírus, akkor nagyon hamar, nagyon gyorsan és nagyon hatékonyan tudd védekezni a szervezetünk a betolakodók ellen. Ezzel már sok más gyártótól jobb a Zinzino terméke.

Harmadjára itt van az Enzimetikus immunrendszer, amire tudtommal eddig szinte senki nem figyelt a Zinzino, pontosabban Prof. Paul Clayton -non kívül. Ezek a Cianogének szerepe az Enzimetikus immunrendszerben. Ezzel kiemelkedik ez a termék a jelenlegi piaci kínálatból.

Ez a háromféle kapcsolat az immunrendszerrel alakítja ki, azt a nagyon erős, ütőképes védelmi vonalat a szervezetünkben. Ez jelentős megkülönböztetés a többi kapható étrend kiegészítőtől. Már maga ezért is megéri, ezt a terméket választani.

A teljes spektrumú több lépcső

A teljes spektrumú több lépcsős felépítést úgy képzeld el, mit egy két emeletes házat. Minden szinten más-más célokat szolgáló nyomelemek, ásványi anyagok találhatóak.

A földszinten található nagyon sok zöldségekből kivont Fitonutriens, Tokoferol, Alfa és Béta Carotin.

Az első emeleten a vízben és zsírban oldódó Polifenolok sokasága (ez védi és biztosítja az Omega 3 sérülés mentes eljutását a sejtekhez), Q10, Koenzim, és az E-vitaminok teljes spektruma megtalálható. Más hasonló termékben (pld. multivitaminok) az E-vitamin egyes fajtája található csak meg. Ez is egy döntő szempontnak kell lenni a választásnál.

xtend-plusz-összetétele

xTend termék összetétele a gyári terméklap szerint

A legfelső emeleten találhatók a velünk született immunrendszert támogató 1,3-1,6 Béta Glükán -ok. Továbbá a brokkoliból kivont Cianogén -ek, melyek szinte csak a Zinzino termékében találhatók meg.

Mi a különbség az xTend és az xTend plusz közt ?

xtend 4 db tabletta

Az xTend Plusz teljesen természetes alapanyagokból tovább fejlesztett vegán termék. Például a C-vitamin a aceora bogyóból származik. A B-vitaminok a hajdinából származnak. Míg a magnézium a tengervízből származik.

A gyártási folyamathoz szükséges „inaktív” töltelék anyagokat, csomósodás gátlókat, térfogat növelő szereket is megváltoztatták.

Kókuszdióból, rizsből, burgonyából kivont anyagokkal váltották fel.

60%-kal csökkent az adalék anyagok mennyisége, és minden káros anyagtól mentes. Nincs benne glutén, cukor, ketó… stb.

Azt gondolom, ezt bátran fogyaszthatja bár ki, csak jót tesz a szervezetével. A három pajzs termék harmadik elemével a következő blog fog foglalkozni.