Balance Olaj nem Halolaj

Balance Olaj nem halolaj, hanem többségében hal olajat is tartalmazó készítmény. Alapjában véve négy összetevőből összeállított termék. Magát a halolajat, az extraszűz olíva olajat, D3-vitamint és a természetes tokoferolokat tartalmazza.

Többen mondják, mi ebben a nagy szám, hisz halolajat lehet kapni az üzletekben. Ilyenkor mindig az a válaszom. Te az olvasó, az én feleségem és én, ugyan abból az alapanyagból húslevest kell készítenünk, biztosan nem lesz egyforma a végeredmény.

Nos így van ez ezeknél a termékeknél is. Nem mindegy az összetétel aránya és az a technológia, amivel elkészül. A Zinzino termékei, mind kiváló minőségű prémium termékek. Ezekhez lehet hozzájutni, jelentős kedvezménnyel, a Skandináv Egészség program keretén belül.

Összetevők

Halolaj ==> A Zinzino által használt halolajok elsősorban rövid életű, kis méretű, nyílt tengeri halakból származnak. Mint például a szardínia és a szardella. Nagyon szigorú előírásnak felelnek meg az EPA és a DHA vonatkozásában. Már 120 nap alatt hatékony.

Az olaj finomítási folyamaton megy keresztül, amelynek során eltávolítják belőle az esetleges környezeti szennyező anyagokat. Igazoltan mentes a nehézfémektől és más méreganyagoktól.

A gyártásra vonatkozóan betartanak minden szabályzást. Követik az élelmiszer- és gyógyszeripari termékekre vonatkozó jó gyártási gyakorlatot.

Extraszűz olívaolaj ==> Az olajbogyó közvetlen érés előtti minőségű állapotában szüretelik le. A kimagozott bogyókat hidegen sajtolják ki. A spanyol Picual olajbogyót választották, nagy omega-9- és rendkívül magas antioxidánstartalma miatt. Ez az extraszűz olaj polifenolokban igen gazdag (több mint 750 mg/kg). A polifenolok biztosítják az olaj védelmét a palackban is és a sejtekben is. Az az eljut a sejtekig is, nem indul bomlásnak előtte.

D3-vitamin ==> már korábban írtam a fontosságáról, mely napjainkra egyre bizonyítottabb lesz a különböző daganatok esetében. A D3-vitamint, a Lanoin -ból kinyert kolekalciferolt használják. A lanolin, a juhok gyapjában természetes módon előforduló zsír. A gyártás folyamán, a Lanolin -ból kinyert anyagot ultraibolya (UV) fénnyel kezelik. Ezzel a kémiai szerkezetét megváltoztatják, majd aktiválják. Ez hasonló folyamat ahhoz, ami az emberi bőrben zajlódig le a D3-vitamin termelődésekor.

Természetes tokoferolok ==> Antioxidánsként általában az étrend kiegészítőkben vegyes tokoferolokat alkalmaznak. A vegyes tokoferolok összetétele jellemzően: alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferol.

A Balance olaj esetében GMO mentes természetes tokoferolokat használnak. Nagyfokúan finomított szójaolajdesztillátumokból készülnek. További finomítás során teljesen eltávolítják a szójafehérjét belőle.

Miért fontos ennek rendbetétele?

Ennek a négy összetevőnek az együttes működése biztosítja (mérésekkel igazolt módon), hogy a sejtek 120 nap alatt elérik a megfelelő 3:1 arányt az Omega 6 / Omega 3 zsírsav esetében. Ez azért is fontos, mert több mint 500 000 mérés eredménye szerint, ez az érték Észak Európában 12:1, Nyugat Európa 15:1, míg hazánkban 25:1, illetve, sok esetben sokkal több. Azt gondolom, van tennivalónk bőven.

A legkisebb élő építő elem a sejt. Ha ezek nincsenek rendben, folyamatos gondokat produkál. (gyulladásban van) Bármilyen étrend kiegészítőt szedünk, csak pénz kidobás, ha a sejtjeink nem tudják hasznosítani (feldolgozni) a megfelelő táplálékot.

Kísérletek sokasága bizonyítja, a EPA és a DHA normál agyműködést segítő szerepét. Terhes és szoptató nők esetében a csecsemő normál agyi fejlődését segíti. Ez nagyon fontos.

Nagyon jó hatással van a szívműködésre, érrendszerre. A D3-vitamin fontosságát már említettem. Az immunrendszer ezáltal jelentősen erősödik, így maga a szervezet több energiát tudd fordítani a betolakodók (nem barátságos vírusok, bacilusok) ellen.

Balance olaj nem halolaj ezt az olajbogyóból származó hidroxi-tirozol (napi 5 mg -tól több) is igazolja. Jelentősen megoldja a vér lipidjeinek védelmét az oxidatív károsodásokkal szemben. A lipidek zsírszerű anyagok, a vérben és a test szöveteiben találhatók, koleszterin vagy trigliceridek formájában. Ezek nagyon fontosak szívünk egészsége miatt.

Az emberek 90 %-nak szüksége van erre az Skandináv Egészség Programra. Neked is kedves olvasóm. Gyere vegyél részt Te is benne.